Denne uges mobilnyheder – uge 48 2015

0

UGE 48: Brandskade som følge af Apple Watch, 15 års diskussion om en mobilmast og test af Sony Xperia Z5 Premium. Velkommen til ugens overblik.

Ugens nyheder

Her får du overblikket

Så blev Black Friday heldigvis overstået, og det værste kaos har lagt sig ude i butikkerne. Inden vi nåede til fredag, var der mange spændende nyheder, hvoraf de 10 mest populære kan findes i hitlisten herunder.

I disse digitale tider vil vi gerne slå et slag for, at købe Julemærket online og bruge det i e-mails, nu hvor vi ikke sender så mange julekort mere.

Ugen bar præg af en sag fra Tisvildeleje hvor der har været 15 års tovtrækkeri om en ny mobilmast. Det har nu endelig ført til en afgørelse, men ikke en der gavner borgerne i byen særligt meget. I en anden del af landet, nærmere bestemt i Odense, er der opstået en mindre mediekrig efter Lokalavisen (JP Politikens Hus) udsender en ugeavis i den fynske hovedstad. Det har fået Fyens Stiftstidende op af stolen, og en ny app er blevet lanceret som et våben i krigen.

Apple har i ugen indrømmet, at der er en fejl som gør, at iPad Pro går i sort under opladning. Vi forventer inden længe en opdatering til den store iPad, som du i næste uge kan læse en test af her på MereMobil.dk.

Tak fordi du har læst med i løbet af ugen.

Ugens mobilnyheder – uge 48 2015

  1. Test: Sony Xperia Z5 Premium
  2. Web-TV: De første indtryk af iPad Pro
  3. Ny Huawei-topmodel klar til salg i Danmark
  4. Nexus 6P og 5X er nu landet i butikkerne
  5. Apple Watch-brandskade kommer ikke fra uret
  6. Dansk Apple Watch historie går verden rundt
  7. Google ruller nu Marshmallow 6.0.1 ud
  8. Tag ikke telefonen hvis dette nummer ringer
  9. Rygte: iPhone 7 bliver vandtæt
  10. Microsoft trækker stor Windows opdatering tilbage

Klik på overskriften for at læse artiklen.

Mere til historien

Find også MereMobil.dk på FacebookTwitter og Google+. Du kan også holde dig opdateret ved at abonnere på vores gratis nyhedsbrev.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer