Nexus 6P og 5X er nu landet i butikkerne

4

Nexus 6P og Nexus 5X er klar til salg i de første butikker her i Danmark samt via Google Play.

Nexus 6P (Foto: Google)
Nexus 6P (Foto: Google)

Efterårets nye Nexus-telefoner kan nu købes i de første butikker her i Danmark. Nexus 6P er blevet til i et samarbejde mellem Google og Huawei, mens lillebroderen Nexus 5X kommer fra LG og Google.

Begge telefoner er også tilgængelige for køb og levering gennem Googles officielle webshop Google Store.

Test: Derfor er Nexus 6P en fremragende smartphone

Nexus 5X fås i udgaver med 16 og 32 GB hukommelse. Farvemulighederne i Danmark er sort (carbon) eller hvid/grå (quartz). Den grønlige, kaldet Ice, er ifølge Google ikke tilgængelig i vores markedsområde.

Du skal betale 3.590 kroner for Nexus 5X med 16 GB hukommelse. 32 GB-versionen er prissat til 3.990 kroner uden abonnement.

Web-TV: Her er Nexus 5X fra LG og Google

Nexus-topmodellen Nexus 6P koster 4.899 kroner med 32 hukommelse. Vi du have 64 GB koster denne 5.299 kroner. Der findes også en 128 GB-version til 5.999 kroner, men denne har i Google Play lagerstatus ”kommer snart”. Du skal forvente at se Nexus 6P 128 GB i december.

LG Nexus 5X
LG Nexus 5X

Farvemulighederne for de to største versioner er grå (aluminium), sort (graphite) og hvid (sort). Den mindste version er kun tilgængelig i grå og sort.

– Web-TV: Tæt på Nexus 6P – det første kig

Udover på Google Play kan Nexus 6P og Nexus 5X også købe gennem flere andre salgskanaler på nettet.

Kan den holde?

Rundt på nettet er der en del skriverier om hvorvidt Nexus 6P er, eller ikke er, en holdbar telefon. Nogle mener den bøjer så let som ingenting.

Som du kan se i nedenstående video, har vi på MereMobil.dk forsøgt, at bøje en Nexus 6P. Det har vist sig, at være noget vanskeligere end hvad vi ellers har set på nettet.

Efter vores bedste overbevisning, og uvidenskabelige test, fejler konstruktionen af Nexus 6P ikke noget.

Mere til historien

I løbet af denne uge kommer Nexus 6P 32 GB på hylderne hos Telia. Sidst på ugen kommer Nexus 6P 64 GB ind hos Telia og 3. I løbet af december bliver udgaven med 128 GB tilgængelig i Danmark.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
4 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer