ADVARSEL: Tag ikke telefonen hvis dette nummer ringer

3

Nordsjællands Politi advarer om opkald fra et mystisk telefonnummer, og opfordrer til man ikke tager telefonen.

Svindel opkaldPolitiet i Nordsjælland advarer på Facebook mod opkald fra et italiensk telefonnummer.

Foruden advarslen opfordrer politiet også til, at man fortæller folk man kender om dette telefonnummer, så de ikke snydes. Den seneste uge er en række danskere blevet ringet op af det italienske telefonnummer.

-”Vi håber, I vil fortælle videre til andre, at de skal være opmærksomme på opkald fra dette nummer,” lyder det fra politiet.

Nordsjællands Politi formoder, at der er tale om et svindelforsøg, som vil forsøge at lokke kreditkort- eller NemID-information ud af de danskere, som de ringer til.

-”Vi formoder, at de fx vil forsøge at lokke kreditkort- eller NemID-information ud af modtageren. Det kan også være, at det er et betalingsnummer, og at man derved kan blive trukket et højt beløb på sin telefonregning, hvis man ringer tilbage,” forklarer Nordsjællands Politi i en af de mange kommentarer på deres Facebook-side.

Telefonnummeret som du skal være opmærksom på er: _+39029475 3831_ Ringes du op af et andet telefonnummer, der starter med +39, så skal du heller ikke besvare dette opkald eller ringe tilbage.

Web-TV: Sådan undgår du Microsoft svindlere

Mere til historien

Der er ofte en masse svindel på både mobiltelefoner, e-mails, Facebook og andet. Så forsøg altid at holde hovedet koldt, og ikke udlevere dine kortoplysninger eller andet til nogen du ikke kender.

Læs også:
Podcast: Billige smartphones kan udgøre en sikkerhedsrisiko

Afprøv gratis lyd- og e-bøger

Prøv e- og lydbøger gratis i 40 dage. Klik her.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
3 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer