Huawei-topmodel klar til salg i Danmark

Topmodellen Huawei Mate S er netop nu tilgængelig hos de første forhandlere i Danmark.

Huawei Mate S (Foto: Huawei)

Huawei Mate S (Foto: Huawei)

Nu er Huawei Mate S blevet tilgængelig i de danske telebutikker. Mate S er efterårets store topmodel fra Huawei. Så snart du tager telefonen i hånden oplever du en blød og lækker fornemmelse af frontglasset som er slebet, så det buer lidt ud mod kanten.

Mate S er netop landet hos de første forhandlere, og den vil kunne købes hos blandt andet TDC, Telia, Elgiganten og ProShop.

Prisen uden abonnement ligger og svinger lige over eller lige under 5.000 kroner.

Du får en smartphone med 5,5 tommer AMOLED-skærm, som er beskyttet af Gorilla Glass 4. Der er 32 GB intern hukommelse den variant der sælges i Danmark. Hvis ikke det er plads nok, så er MicroSD-kort på op til 128 GB understøttet.

Vores tidlige test af Huawei Mate S tilbage i september viste, at Mate S kommer med en meget hurtig og præcis fingeraftrykslæser, og det er generelt en telefon som er kvik i vendingen. Kameraet på 13 megapixels gør det virkelig, ja nærmest overraskende godt.

- Læs den store test af Huawei Mate S

Alt i alt en godkendt telefon, hvor du skal forvente en opdatering til Android 6.0 Marshmallow i første kvartal 2016, ifølge Huawei Danmark.

Huawei Mate S findes på det asiatiske marked i en udgave med dual-SIM og funktionen Force Touch i skærmen, men denne version er altså ikke tilgængelig i vores markedsområde.

Huawei står også bag en anden stor efterårsnyhed, Nexus 6P, som er udviklet i samarbejde med Google, og denne har i vores anmeldelse fået topkarakter. Se også web-TV indslaget herunder hvor Nexus 6Ps holdbarhed sættes på en prøve.

- Test: Nexus 6P er absolut fremragende

Web-TV: Kan jeg bøje en Nexus 6P?

Mere til historien

Mate S er ikke som sådan en efterfølger til Mate 7, der kom sidste år. Ifølge rygterne vil Huawei senere annoncere en Mate 8, som følger op på denne. Senest er der lækket et billede af Huawei Mate 8.

Læs også
- Test: Huawei Watch – stilrent og lækkert

Huawei Mate 50-serien lanceres internationalt

En international lancering med Mate 50-serien er på vej. Det er dog uvist, hvilke lande den lanceres i.

(mere…)
Huawei overhaler Apple inden om

Når Apple i dag muligvis præsenterer en iPhone med satellitforbindelse, så har kineserne allerede taget broden af nyheden.

(mere…)
Huawei bekræfter Leica-samarbejde er slut

Xiaomi og Leica har indgået et samarbejde omkring mobilkameraet. Nu bekræfter Huawei, at de ikke længere samarbejder med Leica.

(mere…)
Huawei røg fra toppen til bunden på få år

Straffet. Ja, det var hvad Huawei blev, da amerikanerne indførte de mange forbud i handelskrigen, som for alvor tog livet af Huawei.

(mere…)
Kinesiske telefoner skal smides i skraldespanden

Forsvarsminister opfordrer til, at ejere af kinesiske telefoner, skiller sig af med dem. En dansk ekspert bakker op.

(mere…)
Huawei udvider samarbejde med bilgigant

Huawei har udvidet samarbejdet med bilgiganten JAC Group om at udvikle forskellige typer teknisk udstyr. 

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram