Microsoft trækker stor Windows opdatering tilbage

0

For ganske få uger siden, sendte Microsoft den første store opdatering ud til Windows 10, den trækkes dog nu tilbage.

Windows 10
Det nye Windows 10 blev officielt frigivet i sommers

Efter en længere periode, hvor det nye Windows 10, kun havde været tilgængelig for udviklere, blev det opdaterede Windows system officielt sendt ud til den almene bruger i sommer, tilmed er det kvit og frit at downloade indtil næste år.

 – Windows 10 bliver gratis det første år

Det nye Windows 10 var ventet med spænding, da det indeholdt en række forbedringer og fejlrettelser, i forhold til forgængeren, Windows 8, blandt andet er den velkendte Windows startmenu nu tilbage igen, efter års fravær med Windows 8.

Selvom Windows 10 af mange, blev modtaget med glæde, så er alt dog ikke fryd og gammen, således må Microsoft nu trække en stor opdatering af Windows 10 tilbage, der ellers blev udsendt, for ganske få uger siden, det skriver Business.dk.

Årsagen til at Microsoft nu vælger at trække opdateringen af Windows 10 tilbage igen, skal findes i, at brugere der havde installeret opdateringen, berettede om at de, efter at havde installeret opdateringen, opdagede at deres privatlivsindstillinger var blevet nulstillet, hvilket ikke just er en mindre problemstilling i disse tider, hvor der er stor fokus på kombinationen mellem privatliv og elektronik.

 – Hvem er du mest bange for? USA, Kina eller dig selv? 

Ændringen i privatlivsindstillingerne, betød primært at personlige data nu blev delt med andre enheder, yderligere blev styringen af hvilke applikationer, der har tilladelse til at køre i baggrunden også ændret, alt sammen noget man dog selv har mulighed for at ændre på igen, hvis man er en af de brugere der er blevet ramt af fejlen i opdateringen.

Microsoft meddeler, at de nu har sendt opdateringen ud på ny, dog uden den omtalte fejl, du kan derfor nu opdatere din Windows computer med ro i sindet.

Mere til historien

Microsoft arbejder i øjeblikket også hårdt på at få Windows 10 gjort klart til deres mobiltelefoner, en opdatering der forventes at blive sendt ud i midten af december måned.

Læs også:

Oversigt over Windows 10 Mobile-opdatering

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer