Oversigt over Windows 10 Mobile-opdatering

Teleselskab har afsløret oplysninger om, hvornår en række Nokia og Microsoft Lumia smartphones vil få den nye Windows 10 Mobile opdatering.

Microsoft Lumia 550 (Foto: Microsoft)

Microsoft Lumia 550 (Foto: Microsoft)

Microsoft har ikke været præcis med oplysningerne om, hvornår Windows 10 Mobile vil blive tilgængelig til de mange Lumia-telefoner, som allerede er på markedet.

I sommer var meldingen, at Windows 10 Mobile ville komme til flere enheder allerede i november måned, hvilket dog senere blev udskudt af Microsoft til december. Siden har der ikke været nogle informationer omkring dette.

 – Microsoft: Windows 10 Mobile frigives i december

Dog stemmer udskydningen til december måned overens med oplysninger, der stammer fra teleselskabet Orange i Polen. Det skriver både Wmpoweruser.com og GSMArena.com med den polske hjemmeside Wpworld som kilde.

Oplysningerne omhandler Lumia-telefoner, der på nuværende tidspunkt har Windows Phone 8.1 softwaren. Ifølge oplysningerne, så vil opdateringen blive sendt ud i to runder.

 – HTC One A9 på vej i Windows 10 version?

Windows 10 Mobile (Foto: Microsoft)

Windows 10 Mobile (Foto: Microsoft)

Første udrulning vil ske fra uge 51 i år, som starter med mandag den 14. december. Her vil nedenstående fem modeller få opdateringen.

  • Microsoft Lumia 640
  • Nokia Lumia 630
  • Nokia Lumia 635
  • Nokia Lumia 735
  • Nokia Lumia 830

 – Her er Microsoft Lumia 950 og Lumia 950 XL

Derefter vil der, ifølge oplysningerne, være en pause helt frem til 1. februar, hvorefter yderligere 10 Lumia-modeller står for skud til at modtage Windows 10 Mobile opdateringen.

  • Microsoft Lumia 532
  • Nokia Lumia 1020
  • Nokia Lumia 1320
  • Nokia Lumia 520
  • Nokia Lumia 625
  • Nokia Lumia 720
  • Nokia Lumia 820
  • Nokia Lumia 920
  • Nokia Lumia 925
  • Nokia Lumia 930

Nokia Lumia 530 og Nokia Lumia 1520 er ikke på denne liste, hvilket ifølge GSMArena er fordi disse modeller sælges som ulåste enheder og opdateringen altså derfor ikke skal godkendes hos teleselskaberne først.

 – Microsoft Lumia 550 – Windows-telefon til folket

Microsoft har endnu ikke meldt noget officielt ud omkring, hvornår udrulningen af Windows 10 Mobile begynder, derfor er der endnu kun tale om rygter.

Mere til historien

Det ventes også, at Lumia 430, Lumia 435, Lumia 532, Lumia 535, Lumia 540, Lumia 640XL og Lumia 930 vil blive opdateret til Windows 10 Mobile.

Nu har Microsoft slukket for mobilen

Windows 10 Mobile er desværre fortid. Det samme er Microsofts engagement på mobile styresystemer. Husker du da det startede?

(mere…)
Officielt farvel til et lovende styresystem

Øv! Så gik det ikke mere. Jeg holdt ellers rigtigt meget af dette styresystem på smartphones. Det var nyt, frisk og smart. Desværre slog det aldrig igennem.

(mere…)
Nekrolog: Windows på mobilen er død

Efter 20 år på mobilen er det slut. Microsoft har trukket stikket til Windows på mobilen.

(mere…)
Microsoft arbejdede på en næsten kantløs Lumia

Lumia 435 skulle have været en næsten kantløs lowend-mobil, men blev droppet. Se prototypen her.

(mere…)
Microsoft: Vi vil stadig fremstille telefoner

Microsofts adm. direktør, Satya Nadella, er sikker på, at fremtiden vil byde på fremstilling af telefoner. I hvilken form er uvis.

(mere…)
Mindre end 1 million solgte Lumia-telefoner sidste kvartal

Microsoft har offentliggjort deres kvartalsregnskab for fjerde kvartal 2016, hvilket afslører der snart ikke sælges flere Lumia-telefoner.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram