HTC One A9 på vej i Windows 10 version?

0

RYGTE: HTC har netop sendt One A9 i handlen og nu rygtes en Windows 10 variant af den nye One A9, at være på vej.

Lækket billede af HTC One A9w
Lækket billede af HTC One A9w

HTC har tidligere lanceret Windows Phones og vi har længe ventet på en ny model fra den taiwanesiske mobilproducent. Rygterne florerer nu også om, at en Windows 10 variant af HTC One A9 er på vej.

Det er hjemmesiden PhoneArena, som rapporterer at et nyt håndset er blevet godkendt af de kinesiske telekommunikations enheds-myndigheder, TENAA. Det skriver Wmpoweruser.com.

HTC One A9w er en variant af HTC One A9, som kommer med en 5 tommer AMOLED skærm med en opløsning på 1080 x 1920 pixels, octa-core 1.5 GHz CPU (formentlig samme Snapdragon 617 SoC som i One A9), 2 GB RAM, 16 GB intern hukommelse og understøttelse af microSD-kort på op til 128 GB.

 – HTC One A9 mod HTC One M9

Kameraet er på 13 megapixels med OIS og f/2.0 aperture, mens frontkameraet er på 4 megapixels (Ultrapixel model). Enheden understøtter 4G LTE.

Designet ligner umiddelbart den HTC One A9, som er landet på markedet.

Bortset fra ”w” i modelnavnet er der dog ikke andet, som indikerer der er tale om en Windows Phone enhed. Men formodentlig går der ikke længe inden HTC melder noget officiel ud omkring denne.

HTC har hverken be- eller afkræftet disse rygter.

Foruden HTC One A9w, så rygtes også en HTC One X9 at være på trapperne.

MereMobil.dk holder dig opdateret på de seneste nyheder ligeså snart HTC melder noget officielt ud.

Web-TV: Det første kig på HTC One A9

Mere til historien

Du kan læse den uddybende anmeldelse af HTC One A9, som MereMobil.dk har lavet her, samt se vores web-tv indslag herover.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer