HTC One X9 - ny topmodel på vej

RYGTE: Et nyt lækket pressefoto fra HTC sætter for alvor gang i rygterne om en ny topmodel med 23 megapixels kamera og QHD-skærm.

Lækket pressefoto af forventet HTC One X9

Lækket pressefoto af forventet HTC One X9

Det er mindre end en måned siden, at HTC offentliggjorde den længe ventede smartphone HTC One A9. En telefon der faktisk er modtaget pænt hos anmelderne, som så mange andre modeller – det er endnu uvist om forbrugerne tager den til sig.

- Test: HTC One A9 - langt mere interessant

Men allerede nu er rygterne i gang om en ny telefon fra HTC – nemlig HTC One X9. Formodentlig afløseren til HTC One M9, der kom på markedet i februar måned.

HTC One X9 er blevet lækket på det der angiveligt ligner et pressefoto, og de rygtede specifikationer tyder på, at der er tale om en topmodel med interessante specifikationer.

One X9 har angiveligt Qualcomms kommende Snapdragon 820 SoC eller Mediatek’s deca-core Helio X20 processor, QHD skærm, 4 GB RAM, 64/128 GB intern hukommelse, 23 megapixels kamera, 4 megapixels frontkamera, HTC BoomSound og et batteri på 3.500 mAh. Der gættes på, at skærmstørrelsen vil være på 5 tommer. Det skriver GSMArena.com.

I øvrigt har designudtrykket ændret sig i forhold til HTC One M7, One M8 og One M9 - i stedet minder designet på den forventede HTC One X9 om det vi så på HTC One A9.

 - Medier: HTC One A9 ligner en iPhone med Android

Det er endnu uvist hvornår HTC One X9 vil blive offentliggjort, men en lancering i starten af 2016 vil passe med tilgængeligheden af den nye Snapdragon 820-chip – ligesom også HTC One M7, M8 og M9 alle er lanceret i februar/marts måned.

MereMobil.dk holder dig opdateret på sagen.

Web-TV: Første kig på HTC One A9

Mere til historien

Ifølge rygterne, så kommer HTC One X9 måske også en variant med 3 GB RAM og 32 GB intern hukommelse, så prisen kan holdes nede i den hårde konkurrence på mobilmarkedet.

Apple Watch Series 8 – rygter om nyt design

I efteråret kommer Apple Watch Series 8. Rygterne svirrer om, at Apple Watch vil få nyt design.

(mere…)
Nyt billigere Apple TV på vej

RYGTE: Skal man tro analytikeren Ming-Chi Kuo, så er Apple på vej med et nyt (og billigere) Apple TV senere i år.

(mere…)
Apple tester USB-C på iPhone

RYGTE: Lightning-stikket får (måske) snart dødsstødet fra Apple. Tests er angiveligt i gang.

(mere…)
Snapdragon 8 Gen 1+ præsenteres i næste uge

RYGTE: Skal man tro de seneste rygter, vil Qualcomm præsentere deres næste topmodel indenfor smartphone-processorer i næste uge.

(mere…)
OnePlus Nord 3 dukker op

Lanceringen af OnePlus Nord 3 er formegentlig tæt på. Den er i hvert fald netop spottet på OnePlus’ hjemmeside.

(mere…)
Sony forbedrer anmelderrost headset

Sony WH-1000XM5 er på vej, forlyder det. Bedre reduktion af støj og en opdatering af lyden, det er noget af det, som WH-1000XM5, skulle byde på.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram