HTC One X9 – ny topmodel på vej

0

RYGTE: Et nyt lækket pressefoto fra HTC sætter for alvor gang i rygterne om en ny topmodel med 23 megapixels kamera og QHD-skærm.

Lækket pressefoto af forventet HTC One X9
Lækket pressefoto af forventet HTC One X9

Det er mindre end en måned siden, at HTC offentliggjorde den længe ventede smartphone HTC One A9. En telefon der faktisk er modtaget pænt hos anmelderne, som så mange andre modeller – det er endnu uvist om forbrugerne tager den til sig.

Test: HTC One A9 – langt mere interessant

Men allerede nu er rygterne i gang om en ny telefon fra HTC – nemlig HTC One X9. Formodentlig afløseren til HTC One M9, der kom på markedet i februar måned.

HTC One X9 er blevet lækket på det der angiveligt ligner et pressefoto, og de rygtede specifikationer tyder på, at der er tale om en topmodel med interessante specifikationer.

One X9 har angiveligt Qualcomms kommende Snapdragon 820 SoC eller Mediatek’s deca-core Helio X20 processor, QHD skærm, 4 GB RAM, 64/128 GB intern hukommelse, 23 megapixels kamera, 4 megapixels frontkamera, HTC BoomSound og et batteri på 3.500 mAh. Der gættes på, at skærmstørrelsen vil være på 5 tommer. Det skriver GSMArena.com.

I øvrigt har designudtrykket ændret sig i forhold til HTC One M7, One M8 og One M9 – i stedet minder designet på den forventede HTC One X9 om det vi så på HTC One A9.

 – Medier: HTC One A9 ligner en iPhone med Android

Det er endnu uvist hvornår HTC One X9 vil blive offentliggjort, men en lancering i starten af 2016 vil passe med tilgængeligheden af den nye Snapdragon 820-chip – ligesom også HTC One M7, M8 og M9 alle er lanceret i februar/marts måned.

MereMobil.dk holder dig opdateret på sagen.

Web-TV: Første kig på HTC One A9

Mere til historien

Ifølge rygterne, så kommer HTC One X9 måske også en variant med 3 GB RAM og 32 GB intern hukommelse, så prisen kan holdes nede i den hårde konkurrence på mobilmarkedet.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer