Microsoft: Windows 10 Mobile frigives i december

0

Tre helt nye Lumia smartphones er klar med Windows 10 Mobile. Det frigives til eksisterende Windows Phones i december.

Windows 10 Mobile (Foto: Microsoft)
Windows 10 Mobile (Foto: Microsoft)

Det er efterhånden nogle måneder siden, at Microsoft var klar med deres nye styresystem Windows 10 til computere, men i den forgangne uge kunne de også præsentere de første smartphones, der vil komme med Windows 10 Mobile – nemlig Lumia 950, Lumia 950 XL og Lumia 550.

 – Her er Microsoft Lumia 950 og Lumia 950 XL

Men har du en smartphone med Windows 8 eller Windows 8.1, så er der også noget at glæde sig til. Microsoft har nemlig løftet sløret for, hvilke Lumia telefoner der får opdateringen til Windows 10 først. De skriver også, at de arbejder på at gøre Windows 10 tilgængelig til andre Lumia-enheder.

Ifølge Microsoft så bliver det altså Lumia 430, Lumia 435, Lumia 532, Lumia 535, Lumia 540, Lumia 635 (1 GB RAM), Lumia 640, Lumia 640 XL, Lumia 735, Lumia 830 og Lumia 930. Hvilke features fra det nye styresystem, at man får med opdateringen kan variere fra enhed til enhed – opdateringen kræver 8 GB intern hukommelse.

 – Microsoft: Nu bliver smartphonen en PC

Det er endnu uvist præcis hvornår ovenstående telefoner vil få opdateringen, samt hvilke andre den også bliver tilgængelig til.

Mere til historien

Med Windows 10 introducerer Microsoft den nye browser Microsoft Edge i stedet for den velkendte Internet Explorer. Ligesom det også er blevet gjort nemt for udviklere, at flytte Android- og iOS-applikationer direkte over i Windows Store. Dette kan være med til at få flere af de store og populære applikationer til platformen, hvilket har været problemet med Windows Phones indtil nu.

Læs også:
Se forskellene på Lumia 950 og Lumia 950 XL

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer