Windows 10 bliver gratis det første år

Kort nyt: Microsoft har bekræftet, at opgraderinger til Windows 10 er gratis det første år

Windows 10For nogle få måneder siden annoncerede Microsoft, at Windows 10 vil blive en gratis opgradering for brugere af Windows 7, 8 og 8.1, men efterfølgende har der været lidt forvirring omkring det annoncerede løfte. Men nu ser det ud til, at der kommer lidt mere klarhed over den gratis opgradering til Windows 10. Det skriver Microsoft-news.com

Nyhedssitet skriver, at Microsoft vil tilbyde en gratis opgradering til Windows 10 fra kvalificerede Windows 7, 8 og 8.1 installationer, men samtidig vil den gratis opgradering kun gælde det første år. Derefter kommer opgradering fra et af de gamle styresystemer til at koste penge.

Desværre er der stadigvæk lidt usikkerhed tilbage, da Microsoft endnu ikke har gjort klart, hvad en kvalificeret Windows 7, 8 eller 8.1 helt nøjagtigt betyder. Nogle medier spekulerer i, at også piratversioner vil kunne opgraderes gratis, men Microsoft har selv afvist denne mulighed.

Mere til historien

Windows 10 kommer blandt andet til at indeholde en ny forbedret beowser med navnet Edge

Microsofts køb af Activision Blizzard er godkendt i EU

Konkurrencemyndighederne i EU har godkendt den historiske store handel af Activision Blizzard, som Microsoft foretog i starten af 2022.

(mere…)
EA-chef: Microsofts opkøb af Activision Blizzard betyder ikke noget

Microsofts opkøb af Activision Blizzard er ikke uden problemer. Konkurrenten EA er dog ikke bekymret, lyder det fra topchefen.

(mere…)
UK: Microsofts opkøb af Activision er afvist

De engelske myndigheder har spændt ben for godkendelse af Microsofts ønskede opkøb af Activision Blizzard Entertainment.

(mere…)
Windows 10 lukker om to år

Kører du Windows 10, skal du inden længe overveje at opdatere til Windows 11.

(mere…)
Vil Samsung droppe Google og tilføje Bing?

Samsung overvejer, ifølge rygterne, at droppe Google som søgemaskine i telefonerne. Kan Bing erstatte Google?

(mere…)
Sådan tilføjer du Snapchats linser til dit næste Teams-møde

Snapchat kan nu bruges i Microsoft Teams. Brugerne kan vælge blandt 26 linser f.eks. forvandling til tegneseriefigur.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
4 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram