Windows 10 bliver gratis det første år

Kort nyt: Microsoft har bekræftet, at opgraderinger til Windows 10 er gratis det første år

Windows 10For nogle få måneder siden annoncerede Microsoft, at Windows 10 vil blive en gratis opgradering for brugere af Windows 7, 8 og 8.1, men efterfølgende har der været lidt forvirring omkring det annoncerede løfte. Men nu ser det ud til, at der kommer lidt mere klarhed over den gratis opgradering til Windows 10. Det skriver Microsoft-news.com

Nyhedssitet skriver, at Microsoft vil tilbyde en gratis opgradering til Windows 10 fra kvalificerede Windows 7, 8 og 8.1 installationer, men samtidig vil den gratis opgradering kun gælde det første år. Derefter kommer opgradering fra et af de gamle styresystemer til at koste penge.

Desværre er der stadigvæk lidt usikkerhed tilbage, da Microsoft endnu ikke har gjort klart, hvad en kvalificeret Windows 7, 8 eller 8.1 helt nøjagtigt betyder. Nogle medier spekulerer i, at også piratversioner vil kunne opgraderes gratis, men Microsoft har selv afvist denne mulighed.

Mere til historien

Windows 10 kommer blandt andet til at indeholde en ny forbedret beowser med navnet Edge


Avatar

Om Johnny K. Olesen

Johnny er freelance-journalist med en meget bred viden indenfor forbrugerelektronik. Hans speciale er netværksteknologier, og andre usynlige teknologier, der er essentielle for forbrugernes oplevelse, men som ikke altid er synlige for dem.