Få de velkendte Julemærker på mails

0

TIP: Der var engang hvor julekort var noget i papir, som kom i postkassen og var skrevet af hele familien. Sådan er det sjældent nu – men de velkendte julemærker kan købes digitalt.

e-Julemærke i email
e-Julemærke i email

Mange sætter normalt julemærker på deres fysiske julekort, da dette for har været en tradition, som de så forældrene gjorde brug af. Men mere og mere bliver digitalt og derfor er det ikke lige så nemt at få støttet den gode sag, som de danske julemærkehjem er.

Der er hvert år 750 børn, som får hjælp på et Julemærkehjem, men behovet er langt større. Faktisk står knapt 500 børn på venteliste lige nu – og ventetiden er op til 13 måneder. Dette er lang tid og rigtig lang tid for et barn, der har det svært.

Behovet for Julemærkehjemmene er fortsat stort, men det er også blevet en kamp at få indsamlet støtten i en grad, der er større end tidligere. Salget af Julemærker er nemlig faldet med 10 millioner kroner fra 2003 og frem til 2013, mens ventelisten i samme periode er steget fra 300 børn til cirka 500 børn.

Men det er der råd for. Julemærkefonden har nemlig udviklet et e-Støttemærke, som du kan købe og bruge hele året, og i juletiden får du så årets e-Julemærker og e-Julekort, hvor du frit kan vælge mellem alle motiver på årets Julemærkeark.

I juletiden frigives et nyt e-Julemærke hver dag fra den 28. oktober kl. 14. I alt 43 e-Julemærker med alle motiver fra årets Julemærkeark.

Uden for juletiden kan du vælge mellem e-mærker og e-kort tegnet af børn på Julemærkehjemmene, samt e-Logomærket og motiver fra Julemærker siden 1904.

Du bestemmer selv hvilket mærke og støttetekst du ønsker at viste i din mail.

Julemærkefondens e-Støttemærke koster 250 kroner for et helt år for private, mens virksomheder skal betale 1.000 kroner.

Efter købet kan du sende lige så mange e-kort og mails med mærker på, som du vil – og de gælder et helt år frem fra købsdatoen.

Støt den gode sag og start på e-julemaerket.dk.

Mere til historien

e-Julemærket må gerne bruges af flere computere og personer i samme hustand, dog knytter købet sig kun til en e-mail adresse, hvilket vil sige at alle har samme mærke og støttetekst på.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer