Denne uges mobilnyheder – uge 36 2015

0

UGE 36: Første kig på Sonys Xperia Z5-serie. Huawei sender OnePlus-konkurrent til Danmark, og Samsung kommer med Gear S2. Her er ugens overblik.

Ugens nyheder

IFA, Huawei og OnePlus

Den seneste uge er historier om Honor 7 fra Huawei og OnePlus 2 haft stor interesse blandt læserne, hvilket nok skyldes både Huaweis europæiske Honor-pressemøde i London, samt frigivelsen af vores store OnePlus 2 anmeldelse.

Vi havde på datoen for salgsstarten af Galaxy S6 Edge+ også fokus på Samsungs seneste topmodel, og gik i en stor test tæt på, hvorfor S6 Edge+ er mindst lige så interessant som lillebroderen S6 Edge.

Ugens største nyhed var Sonys lancering af Xperia Z5, Z5 Premium og Z5 Compact ved IFA-messen i Berlin. Sony kom først med en 4K-smartphone, Z5 Compact, som vi skal forvente i butikkerne til november.

MereMobil.dk fik et eksklusivt første kig på den nye produktserie, og i et web-TV indslag vi efterfølgende producerede kan du møde den nye Z5-serie.

Huawei var også klar med et nyt produkt ved IFA. Huawei Mate 5 så dagens lys. Samsung havde et smartwatch med til Berlin og frigav Samsung Gear S2.

Se herunder de 10 mest læste artikler, og så overblikket over de mest populære historier fra den seneste uge. Tjek også flere nyheder i nyhedsoversigten.

Ugens mobilnyheder – uge 36 2015

  1. Jeg har prøvet Honor 7 fra Huawei
  2. Det koster Sony Xperia Z5-serien i Danmark
  3. Web-TV: Første kig på Z5-modellerne fra Sony
  4. Se forskellen mellem Honor 7 og OnePlus 2
  5. Sony Xperia Z5 Compact – den kompakte topmodel
  6. Det koster Honor 7 i Danmark
  7. Så imponerede er Snapdragon 920 fra Qualcomm
  8. Læk af Microsofts kommende flagskibe
  9. Sony Xperia Z5 Premium – den første 4K telefon
  10. Her er Huaweis OnePlus-konkurrent

Klik på overskriften for at læse artiklen.

Mere til historien

Find også MereMobil.dk på FacebookTwitter og Google+. Du kan også holde dig opdateret ved at abonnere på vores gratis nyhedsbrev.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer