Her er Samsung Gear S2

Et rundt smartwatch fra Samsung har længe været i rygtemøllen, og vi fik da også en teaser da Note 5 og S6 Edge+ blev annonceret, men nu er enheden(erne) endelig klar.

Samsung Gear S2 Classic

Samsung Gear S2 Classic

Samsung har netop lige annonceret Gear S2 som kan fås i to varianter, Gear S2 og Gear S2 Classic.

Gear S2 er et rundt smartwatch, som kører på Samsungs Tizen OS, ligesom tilfældet var det med Gear S, men interfacet har fået helt andre boller på suppen, og Samsung er nu klar med elegante ure der har banebrydende software.

Enhederne benyttes nemlig ved, at man kan dreje på en ring omkring frontdisplayet til siden. Det minder lidt om drejehjulet på Apple Watch - "Crown", som den omtales.

Denne gang er det ikke nødvendigt at eje en Samsung telefon for at bruge enheden. Du skal bare have en enhed, som har mindst 1,5 GB RAM og mindst kører Android 4.4.

Der vil være omkring 1000 apps når uret bliver lanceret, ifølge Samsung, hvor mange af dem kommer til at benytte sig af det roterende frontdisplay.

To varianter

Gear S2 og Gear S2 Classic adskiller sig ved, at S2 er mere minimalistisk og kun kan fås med silikoneremme, hvor Gear S2 Classic er et mere elegant ur, alt efter hvordan man ser på det, der fås med læderremme. Det har naturligvis også en effekt på prisen.

Enhederne har hver især en skærm på 1,2" AMOLED, indbygget WiFi og NFC til kommende Samsung Pay benyttelse. Derudover skulle de kunne holde strøm i to til tre dage. Uret drives af en 1 GHz dual-core processor.

De nye ure ser spændende ud, og den nye måde at interagere med enhederne bliver spændende at tage et kig på.

Mere til historien

De nye ure rammer markedet omkring oktober, men en 3G udgave af uret er også nævnt i annonceringen, der dog først vil komme på markedet senere. Gear S2 har en vejledende pris på 2.599 kroner mens Gear S Classic ligger til 2.999 kroner.

Samsung Galaxy A-serien får to nye medlemmer - mød A34 og A54

Samsung har netop præsenteret to nye modeller. Vi ser her nærmere på Galaxy A54 og Galaxy A34, som er to nye populære prisvenlige telefoner.

(mere…)
Galaxy A34 og Galaxy A54 - priser og tilgængelighed

Samsung har afsløret to nye modeller Galaxy A-serien. Se priser, hukommelsesvarianter og salgsstart på Galaxy A34 og Galaxy A54 her.

(mere…)
Mobilforhandler afslører alt om kommende Samsung-modeller

En mobilforhandler har afsløret alle detaljer om kommende mellemklasse-telefoner fra Samsung - Galaxy A54 og Galaxy A34. Se specifikationerne.

(mere…)
Samsung Galaxy S23 FE droppes måske

KORT NYT: Er det slut med Samsungs ”Fan Edition”-modeller?

(mere…)
Se mine hverdagsbilleder: Taget med Galaxy S23 Ultra

GALLERI: Se nogle af mine hverdagsbilleder, som jeg har taget med Samsung Galaxy S23 Ultra.

(mere…)
Samsung tager livet af rygte

Det er sjældent, at store firmaer kommenterer på rygter, men denne gang er Samsung ret tydelige.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
5 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram