Her er Samsung Gear S2

Et rundt smartwatch fra Samsung har længe været i rygtemøllen, og vi fik da også en teaser da Note 5 og S6 Edge+ blev annonceret, men nu er enheden(erne) endelig klar.

Samsung Gear S2 Classic

Samsung Gear S2 Classic

Samsung har netop lige annonceret Gear S2 som kan fås i to varianter, Gear S2 og Gear S2 Classic.

Gear S2 er et rundt smartwatch, som kører på Samsungs Tizen OS, ligesom tilfældet var det med Gear S, men interfacet har fået helt andre boller på suppen, og Samsung er nu klar med elegante ure der har banebrydende software.

Enhederne benyttes nemlig ved, at man kan dreje på en ring omkring frontdisplayet til siden. Det minder lidt om drejehjulet på Apple Watch – “Crown”, som den omtales.

Denne gang er det ikke nødvendigt at eje en Samsung telefon for at bruge enheden. Du skal bare have en enhed, som har mindst 1,5 GB RAM og mindst kører Android 4.4.

Der vil være omkring 1000 apps når uret bliver lanceret, ifølge Samsung, hvor mange af dem kommer til at benytte sig af det roterende frontdisplay.

To varianter

Gear S2 og Gear S2 Classic adskiller sig ved, at S2 er mere minimalistisk og kun kan fås med silikoneremme, hvor Gear S2 Classic er et mere elegant ur, alt efter hvordan man ser på det, der fås med læderremme. Det har naturligvis også en effekt på prisen.

Enhederne har hver især en skærm på 1,2″ AMOLED, indbygget WiFi og NFC til kommende Samsung Pay benyttelse. Derudover skulle de kunne holde strøm i to til tre dage. Uret drives af en 1 GHz dual-core processor.

De nye ure ser spændende ud, og den nye måde at interagere med enhederne bliver spændende at tage et kig på.

Mere til historien

De nye ure rammer markedet omkring oktober, men en 3G udgave af uret er også nævnt i annonceringen, der dog først vil komme på markedet senere. Gear S2 har en vejledende pris på 2.599 kroner mens Gear S Classic ligger til 2.999 kroner.

Galaxy S22-serien får nu Galaxy AI-funktionerne

Galaxy S22-serien og andre Galaxy-enheder fra 2022 modtager nu opdateringen med Galaxy AI-funktionerne.

(mere…)
Samsung Unpacked dato måske afsløret

KORT NYT: Datoen for det næste store Samsung Unpacked er måske afsløret. Rygterne svirrer i hvert fald om en specifik dato i juli.

(mere…)
OnePlus Pad Go og OnePlus Watch 2 er i handlen

Den nye tablet OnePlus Pad Go og nye variant af OnePlus Watch 2 er klar i handlen. Se pris og tilgængelighed her.

(mere…)
Samsung flytter kogepladen et nyt sted hen

Samsung har præsenteret en AI-styret kogeplade med fleksibel induktion.

(mere…)
Voldsomt stort og fedt – se min test af Apple Watch Ultra 2

TEST: Apple Watch Ultra 2 er virkelig fedt. Se her om du har brug for den nyeste model.

(mere…)
Ny variant af OnePlus Watch 2 er snart tilgængelig

OnePlus er på vej med en ny variant af deres populære OnePlus Watch 2. Det bliver tilgængeligt i næste uge.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
5 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram