Det koster Honor 7 i Danmark

16

Med Honor 7 får du en moderne smartphone til et fornuftigt beløb. Her er dansk pris og tilgængelighed på Honor 7.

Honor 7
Honor 7

Vil du ikke betale 6, 7 eller 8.000 kroner for en smartphone, så tag et kig på Honor 7, der kommer til Danmark i september.

Med Honor 7 får du 5,2 tommer HD-skærm, 20 megapixels kamera hvor lisen er af typen safirglas – samt fingeraftrykslæser til oplåsning. Telefonen er kvik i vendingen og processoren på 2,2 GHz (octa-core) leverer ydelse i nærheden af hvad en topmodel kan præstere.

Pretest: Jeg har prøvet Honor 7

Tilmeld får du også mulighed for, at sætte to SIM-kort i telefonen. Har du kun brug for et enkelt SIM-kort, kan du i den tomme plads udvide hukommelsen med op til 128 GB ekstra via MicroSD-kort. Honor 7 er født med 16 GB intern hukommelse og 3 GB RAM.

Læs mere om Honor 7

Salget sættes i gang mellem den 7. og 13. september her i Danmark, og i starten bliver det Elgiganten, Proshop, Bilka, Telmore og Fullrate der vil forhandle Honor 7. Som udgangspunkt har Huawei, der står bag Honor 7, valgt at ikke at satse på de store selskaber som TDC, Telia, Telenor og 3.

Prisen på 2.999 kroner, gør Honor 7 til en meget interessant smartphone.

Mere til historien

Honor 7 er en konkurrent til OnePlus 2 der i Danmark kun kan bestilles fra OnePlus’ udenlandske webshop, hvor det kræver en invitation for at få lov til at købe produktet.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
16 Kommentarer
Ældste
Nyeste Flest stemmer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer