Huawei lancerer OnePlus-konkurrenten Honor 7 i Danmark

0

Honor 7, Huaweis OnePlus 2 konkurrent, kommer snart til Danmark. For 2.999 kroner får du en ret cool Android-telefon.

Honor 7 fra Huawei
Honor 7 fra Huawei

Markedet for billigere smartphones, der stadig fungerer fornuftigt, er i fremgang. Segmentet omkring 3.000 kroner er for mange mobilkunder begyndt at blive utroligt interessant. Det er ikke længere kun forældet hardware man får i hånden. Topmodel-funktioner som fingeraftrykslæser finder nu vej ned gennem fødekæden – hurtigere end tidligere.

Et produkt som OnePlus 2 fra den kinesiske producent OnePlus er et godt eksempel. Her får man fornuftig hardware til en god pris, hvis tålmodigheden er til at vente på en invitation og yderligere op til et par ugers leveringstid.

Web-TV: Vores første indtryk af OnePlus 2

Huawei har for længst fået øje på mellemklasse-segmentet, men i forhold til OnePlus sates der på salg gennem traditionelle salgskanaler, så produkterne ikke kun er tilgængelige for de få heldige.

Honor 7 til Danmark

Seneste eksempel er Honor 7 som netop er lanceret europæisk ved en event i London. Alene det at Huawei indkalder til en stor event for et mellemklasse-produkt er også nyt. Nomalt er sådanne events forbeholdt topprodukterne.

– Vi har prøvet Honor 7 fra Huawei – første indtryk

Honor 7 minder rigtigt meget om OnePlus 2 når man kigger på specifikationerne, og prisen ligger ligeledes i samme niveau som på OnePlus 2. En af de største forskelle er nok, at Huawei i deres produkt har lagt eget brugerinterface på Android. Hos OnePlus er det i grove træk den rene Android-udgave man får.

I uge 37, ugen der starter med den 7. september, kommer Honor 7 på de første danske butikshylder. Den vejledende pris er 2.999 kroner.

Mere om Honor 7

Honor 7 er designet i aluminium og kommer med en skærm på 5,2 tommer i Full HD-opløsning (1920 x 1080 pixels).

Honor 7 fra Huawei
Honor 7 fra Huawei

Telefonen har 20 megapixels hovedkamera og 8 megapixels, med fotolys, på fronten. Linsen på hovedkameraet er af safirglas, og kameraet har desuden optisk billedestabilisator.

– Se forskellen: Honor 7 mod OnePlus 2

Lige under kameralinsen på bagsiden sidder fingeraftrykslæseren, så telefonen kan åbnes ved blot at lægge pegefingeren på sensoren. Det er samme opbygning som vi tidligere har set på Huawei Mate 7, og her fungerede det ganske glimrende. Ifølge Huawei, kan Honor 7 genkende fingeren og låse telefonen op, på 0,5 sekunder.

Batteriets kapacitet på Honor 7 er 3.100 mAh med understøttelse af hurtig-opladning. I Honor 7s tilfælde betyder det opladning til 50 procents kapacitet på 30 minutter. Telefonen kan desuden fungere som powerbank så andre telefoner kan oplades gennem denne, med det rette kabel.

– Hvilken lader hurtigst af disse seks telefoner?

På Honor 7 er der gjort plads til en ektra knap på høje side. Når denne holdes nede aktiveres Googles søgefunktion. Et enkelt- eller dobbelttryk kan åbne applikationer efter brugerens eget ønske – eksempelvis kameraet.

Blandt de mere nørdede funktioner finder vi en IR-sender, så telefonen kan fungere som fjernebetjening til eksempelvis fjernsynet.

I første omgang bliver Honor 7 ikke tilgængelig via de store teleselskaber. Det vil være muligt at købe den via udvalgte varehuse eller online.

Honor 7 hovedspecifikationer

– Størrelse: 143,2mm x 71,9mm x 8,5 mm
– 5,2’’ skærm Full HD skærm 1920 x 1080 px
– 20 MP bagkamera med safirglas og 8 MP selfiekamera med fotolys
– Fingeraftrykslæser
– HiSilicon octa-core 2,2 GHz Kirin 935 processor
– Dual sim
– 3 GB RAM + 16 GB brugerhukommelse
– MicroSD udvidelse på op til 128 GB
– 3100 mAh batteri med reverse charging funktion

Mere til historien

Honor 7 er en dual-SIM telefonen med plads til enten to SIM-kort eller ét SIM-kort og ét hukommelseskort.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer