Hvilken lader hurtigst af disse seks telefoner?

19

Seks aktuelle smartphones er blevet sat op mod hinanden, i et kapløb om tid, strøm og batterikapacitet. I test er bl.a. Galaxy S6, iPhone 6 og OnePlus 2.

Det amerikanske onlinemedie Toms Guide har sat sig for at teste opladningstiden på seks af tidens nyeste og mest omtalte topmodeller.

OnePlus 2 oplader
OnePlus 2 oplader

Samsung Galaxy S6, Apple iPhone 6, OnePlus 2, LG G4, Asus ZenFone 2 og Google Nexus 6. Det er disse modeller, som de har valgt at sætte op mod hinanden, for at se hvilken der i sidste ende er hurtigst til at blive opladet.

For i dag handler det ikke kun om hvor hurtig ens smartphone kan blive fuldt opladet. Det er ligeså vigtigt hvor meget strøm der kan fyldes på batteriet inden for 5, 15 eller 30 minutter.

Klatladning er i dag ikke unormalt, og vi forbruger vores enheder i langt højere grad end tidligere og batteriteknologien kan ikke altid følge med til en hel dags forbrug.

– Web-TV: Testen af OnePlus 2 er i gang

Derfor er teknologier som hurtig opladning og trådløs opladning blevet opfundet og tilført langt de fleste topmodeller på markedet i 2015.

Asus er hurtigst ud af starthullet

Hvis man har travlt, og vil have så meget strøm på så muligt i en fart, så skal man i dag købe en Asus ZenFone 2. På blot fem minutter gik batteriet fra fem procent til 17 procent. På den samme tid, formåede Galaxy S6 og OnePlus 2, kun at opnår 11 procent.

Efter 15 minutters opladning er det stadig ZenFone 2 der har førertrøjen på, og med hele 32 procent strøm på batteriet, er den stadig foran Galaxy S6 med 27 procent. Herefter er Nexus 6 vågnet op og overtaget tredjepladsen med 25 procent opladet. OnePlus 2 er faldet ned på næstsidste pladsen blot opladet 20 procent strøm på batteriet.

Går vi yderligere 15 minutter frem er det stadig ZenFone 2 og Galaxy S6 der ligger forrest i feltet. De er nu oppe på 53 procent. Nexus 6 hænger stadig i med 44 procent opladet, mens OnePlus 2 stadig er faldet langt tilbage i feltet, og nu kun opladet 34 procent.

Galaxy S6 trækker det længste strå

Lige op mod mållinjen begynder Galaxy S6 endelig at træde til i pedalerne! Med hele 80 procent opladet på telefonen efter blot 48 minutter er den otte minutter foran ZenFone 2. Herefter følger stadig Nexus 6 og LG G4 med henholdsvis 60 minutter og 62 minutter – OnePlus 2 er stadig bagerst i feltet, hele 85 minutter tager den, om at opnå 80 procent opladning.

Først til at nå toppen og de 100 procent er Galaxy S6. Blot 82 minutter efter at opladningen startede, var batteriet fyldt. ZenFone 2 tabte helt pusten på vej op af sidste stigning, og ender helt nede på en delt tredjeplads med Nexus 6 i tiden 109 minutter.

Slutspurtens største vinder må siges at være LG G4, der nåede ind på en andenplads i tiden 96 minutter.

Den største taber i hele løbet må siges at blive Apples iPhone 6, der hele tiden lagde sig bagerst i feltet, og slutter til sidst, med en opladetid på hele 155 minutter. Det er  to timer og 35 minutter efter starten var gået.

Web-TV: Se testen af Galaxy S6

I galleriet herunder kan du se hele forløbet med mellemtider og vinder-resultatet.

Kilde: Tom’s Guide

Mere til historien

Selvom OnePlus 2 har været skældt ud for manglende lade-features, er det værd at bemærke at telefonen ikke kom ind på en sidsteplads. Og at den lader hurtigere end OnePlus i første omgang har lovet. Vi kan hos MereMobil.dk bekræfte opladetiden, der stemmer meget godt overens med vores oplevelser.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
19 Kommentarer
Ældste
Nyeste Flest stemmer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer