Samsung Gear S2 debuterede på Instagram

Et officielt billede Samsung Gear S2, lagt ud af Samsung-designer, er tilgængelig på Instagram.

Samsung Gear S2 på Instagram

Samsung Gear S2 på Instagram (Foto: Dennis Miloseski)

Markedet for smartwatches er langt fra opdyrket, og selvom Apple aktuelt med Apple Watch ”ejer” denne markedsniche, så er det fortsat yderst begrænset hvor mange der har købt et smartwatch.

Producenterne vil, forståeligt nok, gerne have deres smartwatch-produkter i fokus. Det er også tilfældet med Samsung og deres kommende smarte ur Gear S2.

Dennis Miloseski, som er vice president for Samsungs amerikanske designafdeling, har netop lagt et billede af Samsung Gear S2 på Instagram med ordene ”Giving the new Samsung Gear S2 a test drive”.

Umiddelbart ligner det et helt almindeligt traditionelt armbåndsur, men tag ikke fejl. Der er tale om et smartwatch baseret på styresystemet Tizen, og ikke Android Wear der ellers på Android-platformen er fremherskende for tiden.

Fordelen for Samsung ved Tizen er deres ejerskab på platformen, hvor Google ikke skal spørges, hver gang producenten ønsker nye tiltag. Helt generelt har der været mange smartwatch-forsøg, men det er som om koden endnu ikke for alvor er knækket. Det er i hvert fald svært, for selv os tech-nørder, at få øje på, hvorfor man skal købe et smartwatch.

Test: LG Watch Urbane er eksklusivt og tidsløst

Samsung Gear S2 får ifølge Samsungs officielle website en mere almindelig debut på IFA 2015 i Berlin, der begynder i starten af september. MereMobil.dk dækker naturligvis lanceringen.

Vi anmeldte forgængeren Samsung Gear S tilbage i januar, og det var bestemt ikke nogen god oplevelse. Så vi håber Gear S2 kan indfri forventningerne.

Smartdevices er for bøvlede

Mere til historien

Samsung teasede tidligere på måneden med forskellige renders af Gear S2, men det aktuelle billede på Instagram ser umiddelbart mere lækkert ud, end det som hidtil har været tilgængeligt.

Læs også:
Ingen service af Apple Watch i Danmark
Vigtig Android Wear opdatering ruller ud nu

AI-funktioner udsendes nu til ældre Samsung Galaxy-telefoner

Nu kommer opdateringen til din Samsung-telefon, som du har ventet på.

(mere…)
Samsung Galaxy A55 test | faktisk ret god billigtelefon

TEST: Denne telefon bringer dig ned i gear! Kameraet og batteritiden overrasker men ydelsen er begrænset. Læs min Galaxy A55 test her.

(mere…)
Samsung udvider AI-funktioner til S22-serien

AI-funktionerne i Galaxy S24-serien skal ud til endnu flere brugere.

(mere…)
Galaxy S24 Ultra får et kameraboost i april-opdateringen

Det lader til, at Samsung endnu engang forbedrer kameraet i topmodellen Galaxy S24 Ultra.

(mere…)
Samsung overvejer firkantet skærm til Galaxy Watch

Samsungs smartwatches i dag har en rund skærm, men det forlyder, at de måske bliver firkantede i fremtiden.

(mere…)
Huawei overhaler Samsung på foldbare smartphones

Samsung havde førstepladsen i 4. kvartal på markedet for foldbare smartphones, men det ligner at Huawei overhaler i 1. kvartal.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram