Vigtig Android Wear opdatering ruller ud nu

En ny Android Wear opdatering er på vej til danske enheder – blandt andet med gode nyheder til LG G Watch R brugere.

Googles smartwatch-software, Android Wear, er netop nu ved at blive opdateret med en række nye og spændende funktioner.

Interaktive urskiver

Den største nyhed i opdateringen er interaktive urskiver. Android Wear har siden første version, været kendt for at have oparbejdet sig et kæmpe økosystem omkring deres urskiver som både udviklere, men også brugere, selv kan designe og tilpasse i tusindevis af kombinationer.

Nu får Android Wear interaktive urskiver. Det betyder at man kan designe sin urskive med ”widgets”, der med et let tryk kan åbne op for eksempelvis, kalender, beskeder eller ubesvaret opkald.

Et tryk på de nye interaktive urskiver giver ikke kun adgang til en funktion eller applikation, men skaber en hel visuel oplevelse, da uret skrifter design og udtryk for at bringe den valgte funktion frem.

Tre nye urskiver

Sammen med den nye interaktive funktion har Google valgt, at promovere tre urskiver, der hver giver et glimt af, hvad der er muligt med de nye urskiver.

Bits-urskiven samler en række funktioner på forsiden og lader dig hente informationer som vejret, ulæste mails, ubesvarede opkald, dato, kommende aftaler i kalenderen samt skridttæller.

Under Armour er ligeledes en interaktiv urskive, der er orienteret til fitness-folket, med hurtig overblik over dagens motionsstatistik.

Med urskiven Together kan to Wear-enheder opretholde en konstant kontakt, således de kan dele emojis, fotos eller dele aktiviteter man udøver i løbet af dagen.

LG G Watch R får Wi-Fi

Med den Android Wear opdateringen kommer der specielt en god nyhed til LG G Watch R brugere. Wi-Fi funktionen der kom med den seneste Android Wear opdatering, kan nu også bruges med G Watch R. Det betyder, at hvis man mister Bluetooth-forbindelsen mellem ur og telefon, så kan uret kommunikere og hente notifikationer fra telefonen via Wi-Fi.

Dermed har LG G Watch R nu de samme funktioner, og samme software, som LG Watch Urbane, der vi i vores anmeldelse udmærkede sig både i design og funktionalitet.

Allerede på vej til danske enheder

Android Wear 1.3 opdateringen er ifølge Google ved at blive rullet ud til alle Wear-enheder på verdensplan. Vi kan bekræfte, at blandt andet G Watch R enheder i Danmark allerede nu er ved at modtage den nye opdatering.

Mere til historien

Med opdateringen kommer også ny understøttelse af Google Translate, trods uret ikke er forbundet med din smartphone. Du kan via dette link fra Google finde en oversigt over de første interaktive urskiver.

AI-funktioner udsendes nu til ældre Samsung Galaxy-telefoner

Nu kommer opdateringen til din Samsung-telefon, som du har ventet på.

(mere…)
Apple klar med ny vigtig iOS-opdatering

Apple har netop frigivet nye softwareopdateringer til de forskellige platforme. Nyt til iOS, VisionOS og iPadOS. Download nu.

(mere…)
Google Pixel 8a – de seneste rygter om den billigere Pixel

Specifikationerne er afsløret på den kommende Google Pixel 8a i netop lækkede oplysninger.

(mere…)
Galaxy S24 Ultra får et kameraboost i april-opdateringen

Det lader til, at Samsung endnu engang forbedrer kameraet i topmodellen Galaxy S24 Ultra.

(mere…)
Google Gemini skal måske drive AI-funktionerne i iOS 18

Måske får iPhone i iOS 18 indbygget AI-funktionalitet, som er leveret af konkurrenten Google Gemini.

(mere…)
Så vigtige er softwareopdateringer til din telefon

PODCAST: Skal du købe en ny telefon, hvis den gamle ikke længere opdateres? Her er svaret.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram