Samsung teaser nyt smartwatch – Gear S2

0

Denne uge er lidt i Samsungs-tegn, der netop har præsenteret to nye smartphones. Nu teases der også for et nyt smartwatch. Se billederne her.

Apple udsendte tidligere på året deres smartwatch, Apple Watch, der siden har gjort de sidder på markedet for smartwatch-kategorien – en titel der tidligere tilhørte Samsung. Og det kunne tyde på, at Samsung vil have tronen tilbage.

 – Apple har erobret smartwatch-markedet

Samsung teaser nemlig nu med de første billeder af det der forventes at være deres bud på en konkurrent til Apple Watch.

Selvom Samsung har flere smartwatches bag sig, så ligner det en nyskabelse på den næste generation. Designet er nemlig ikke længere kantet, men blevet til et rundt ur. Så det kunne tyde på, at designholdet har kigget over skulderen ved Motorola Moto 360 og Huawei Watch. Det skriver Engadget.com.

Billeder af Gear S2

Gear S2 ved IFA

Samsung har også tidligere i år været ude med en teaser for et rundt smartwatch, men den enhed lignede en Android Wear enhed.

Samsung vil præsentere uret Samsung Gear S2 ved en presseevent torsdag den 3. september forud for årets IFA-messe i Berlin, der starter fredag den 4. september 2015.

Faktisk har Samsung tidligere haft tradition for, at præsentere deres Note-enheder i forbindelse med IFA-messen, men dette skete i år tidligere på ugen, hvor Samsung offentliggjorde Samsung Galaxy S6 Edge+ og Samsung Galaxy Note 5. Note 5 kommer dog ikke på det danske marked i første omgang – umiddelbart overses det europæiske marked helt med Note 5.

Priserne på Samsung Galaxy S6 Edge+ i Danmark

MereMobil.dk holder dig opdateret på Samsungs event, hvor vi vil blive introduceret til hvad specifikationer og funktioner det nye smartwatch har.

Mere til historien

IFA i Berlin er messen for forbrugerelektronik, hvor de nyeste produkter og innovationer fremvises. Messen besøges af folk fra mere end 100 forskellige lande. I år har IFA-messen åben fra den 4.-9. september. Du kan læse mere om IFA-messen her.

Afprøv gratis lyd- og e-bøger

Prøv e- og lydbøger gratis i 40 dage. Klik her.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer