Denne uges mobilnyheder – uge 26 2015

UGE 26: Bedre indendørsdækning, billigere internet og web-tv om Sony Xperia Z3+ og LG G4. Velkommen til ugens overblik.

Ugens nyheder, Ugens highlights

Sommerferien er så småt begyndt at trænge sig på i mobilbranchen. De store nyheder vander lidt ud, og der bliver tid til at rydde op i bunkerne på skrivebordet.

Festivalsæsonen er godt i gang, og teleselskaberne bruger en masse energi på, at fortælle om hvordan de sikrer god mobildækning på f.eks. Northside, Tinderbox og Roskilde. En hurtig status fra teleselskabet 3 denne weekend er, at Tinderbox festivalen i Odense, er blevet afviklet uden problemer for deres mobilnet.

I den forgange uge har vi produceret et par web-TV anmeldelser, hvor vi ser nærmere på Sony Xperia Z3+ og LG G4. Indslagene finder du i hitlisten herunder.

Hvornår skal børn have en smartphone eller tablet, og hvordan lærer vi ungerne at have fornuftig omgang med gadgets i hjemmet? Det sætter vi fokus på i vores podcast Teknologimagasinet MereMobil, der udkom i onsdags.

Den kommende uge byder blandt andet på en anmeldelse af HTC One M8s, som indtil videre i testen klarer sig fortræffeligt.

Husk også at se ugens nyheder i kronologisk rækkefølge.

Ugens mobilnyheder – uge 26 2015

  1. Nu får Telenor bedre indendørsdækning
  2. Oister vil levere billigt internet i hjemmet
  3. 3 vil have én million kunder fra konkurrenterne
  4. Web-TV: Derfor er Sony Xperiae Z3+ en fed smartphone
  5. Hvor er Chromecast blevet af i Google Fotos?
  6. Tip: Sådan retter du sikkerhedsfejlen i Samsungs mobiltastatur
  7. Web-TV: LG G4 i læder er ikke overraskende
  8. Gmail: Træk den sendte mail tilbage
  9. TDC og YouSee indarbejder adgang til HBO Nordic
  10. Sony-ejere kan nu prøve Android M

Klik på overskriften for at læse artiklen.

Mere til historien

Find også MereMobil.dk på FacebookTwitter og Google+. Du kan også holde dig opdateret ved at abonnere på vores gratis nyhedsbrev.


Avatar

Om John G.

John G. er journalist, mobilekspert og foredragsholder. Han skriver artikler, analyser og anmeldelser til bl.a. Ekstra Bladet og Jyllands-Posten. Du kan også opleve John G. som ekspert i medier som DR, Aftenshowet, Go' Aften Danmark, TV 2 News og DR P3, samt en lang række radioer og udgivelser.