LG G4 i læder overrasker ikke

2

Web-TV: Læder er ikke nok til at score høje karakterer, og helheden i LG G4 er desværre ikke i top. Se G4-testen her.

Læder er ikke nok

LG G4
LG G4

LG fik opmærksomhed fra hele verden, da de offentliggjorde, at sommerens topmodel var designet i læder. Et frisk tiltag på materialevalget til en smartphone, så det tegnede godt.

Selvom ægte læder bestemt er noget ganske særligt, endte LG G4 ikke som en overraskelse. Faktisk skuffer læderet en del, da der blot er tale om en ganske tynd belægning på en plastikbagside.

Betjeningen af telefonen var desværre ikke uden knaster, og system-apps der går ned, burde ikke kunne findes på en topmodel i sommeren 2015. Desuden opleves brugerfladen rodet, og i forhold til LG G3, sidste års topmodel, er der ikke sket det store nye.

Det absolut bedste ved LG G4 er kameraet, der tager nogle fantastiske billeder, også når mørket er faldet på. Den optiske billedestabilisator gør det virkelig godt, og som du kan se i ovenstående web-TV indslag, klarer den også en tur med rutsjebanen i Tivoli – faktisk med et overraskende godt resultat.

LG har brugt Qualcomm Snapdragon 808 processoren, og ikke den (indtil nu) nyeste Snapdragon 810, som eksempelvis findes i HTC One M9 og Sony Xperia Z3+. Målt i rå ydelse med Antutu Benchmark er LG G4 den topsmartphone dette forår, som scorer lavest. Fra 49.206 point er der langt op til Samsung Galaxy S6 som scorede 70.255 point i vores test.

LG har leveret en hæderlig smartphone, men den slår ikke det niveau Samsung og Sony har lagt for dagen, men helt generelt er niveauet også virkelig højt denne sæson.

Du kan læse alle detaljer i vores store anmeldelse af LG G4.

Mere til historien

LG G4 er den første smartphone i markedet, som er født med Android 5.1 Lollipop.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
2 Kommentarer
Ældste
Nyeste Flest stemmer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer