LG G4 i læder overrasker ikke

Web-TV: Læder er ikke nok til at score høje karakterer, og helheden i LG G4 er desværre ikke i top. Se G4-testen her.

Læder er ikke nok

LG G4

LG G4

LG fik opmærksomhed fra hele verden, da de offentliggjorde, at sommerens topmodel var designet i læder. Et frisk tiltag på materialevalget til en smartphone, så det tegnede godt.

Selvom ægte læder bestemt er noget ganske særligt, endte LG G4 ikke som en overraskelse. Faktisk skuffer læderet en del, da der blot er tale om en ganske tynd belægning på en plastikbagside.

Betjeningen af telefonen var desværre ikke uden knaster, og system-apps der går ned, burde ikke kunne findes på en topmodel i sommeren 2015. Desuden opleves brugerfladen rodet, og i forhold til LG G3, sidste års topmodel, er der ikke sket det store nye.

Det absolut bedste ved LG G4 er kameraet, der tager nogle fantastiske billeder, også når mørket er faldet på. Den optiske billedestabilisator gør det virkelig godt, og som du kan se i ovenstående web-TV indslag, klarer den også en tur med rutsjebanen i Tivoli – faktisk med et overraskende godt resultat.

LG har brugt Qualcomm Snapdragon 808 processoren, og ikke den (indtil nu) nyeste Snapdragon 810, som eksempelvis findes i HTC One M9 og Sony Xperia Z3+. Målt i rå ydelse med Antutu Benchmark er LG G4 den topsmartphone dette forår, som scorer lavest. Fra 49.206 point er der langt op til Samsung Galaxy S6 som scorede 70.255 point i vores test.

LG har leveret en hæderlig smartphone, men den slår ikke det niveau Samsung og Sony har lagt for dagen, men helt generelt er niveauet også virkelig højt denne sæson.

Du kan læse alle detaljer i vores store anmeldelse af LG G4.

Mere til historien

LG G4 er den første smartphone i markedet, som er født med Android 5.1 Lollipop.

Jabra Evolve2 Buds test | Kan du bruge et in-ear headset på job?

TEST: Telefonsamtalerne lyder bedre i Jabra Evolve2 Buds vs f.eks. AirPods Pro. Læs om kompromisserne i min Evolve2 Buds test.

(mere…)
Skift selv batteri på AirTags | Guide

VIDEO: Batteriudskiftning på AirTags er let. AirTag bruger batteriet CR2032. Se her hvordan du skifter batteri på AirTag.

(mere…)
Behøver du en topmodel? Test af Motorola Edge 30 Fusion

VIDEO: Motorola Edge 30 Fusion er en billig telefon, der kan gøre det ud for en topmodel. Se testen her inden du køber Edge 30 Fusion.

(mere…)
Motorola Edge 30 Neo test | Lille telefon til en lille pris

TEST: Alting bliver dyrere, men du kan spare på telefonbudgettet med Motorolas nye Edge 30 Neo til cirka 2.500 kroner. Neo er et godt køb.

(mere…)
Hvilken klaptelefon er bedst?

EP121: Klaptelefonerne Samsung Galaxy Z Flip4 og Motorola Razr 2022 er fede! Hvilken er bedst? Er de klapmobiler noget værd?

(mere…)
Motorola Razr vs. Galaxy Z Flip4 | klaptelefon-duel

VIDEO: Motorola Razr 2022 og Samsung Galaxy Z Flip4 er fede klaptelefoner. Razr 2022 vinder på skærmkvalitet. Se testen her.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
2 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram