Se mobilmasterne blive festivalklar

Her kan du se hvordan det foregår når Tinderbox bliver gjort mobil- og festivalklar.

Teleselskaberne gør et stort stykke arbejde ud af, at give en så god mobiloplevelse som muligt, for der er ikke noget der kan give vredere kunder, end manglende adgang til net, samtale og SMS.

Mobilmast-turneen er nu nået til Odense, hvor landets nyeste festival Tinderbox åbner den 26. juni 2015. Her vil op mod 25.000 gæster rykke ind i et relativt begrænset område i Tusindårsskoven, der ligger omkring 4,5 kilometer fra Odense Banegårdscenter.

Telenor og Telias fælles netværk TT-netværket har sendt os nedenstående billeder, der viser opsætningen af en af de tre ekstra mobilmaster, der sættes op i området. Udover teknikskabet, skal fundamentet på plads og gittermasten rejses. Det hele skal fastgøres, så det ikke pludselig vælter.

Galleri: Opsætning af mast i Tusindårsskoven

Flere opgraderinger

Ud over de tre master på pladsen opgraderes også mastepositioner uden for festivalområdet.

Billederne giver et meget godt indtryk af, at selv en mobil mobilmast ikke bare sådan lige er at rejse.

Teleselskabet 3 har også gang i opgraderingerne i Odense. Tæt ved Blå Scene placeres 3s mobile mast som både har 3G og 4G. Derudover sættes 3’s almindelige master i området i ”festival-tilstand”. Her bliver SMS og tale prioriteret over data, så festivalgæsterne får lettere ved at komme i kontakt med hinanden.

- Første VoLTE opkald er gennemført

Mere til historien

Det er helt normalt, at teleselskaberne opgraderer og justerer i områder hvor der er store events. Alene Telenor og Telia (TT-netværket) besøger 50 festivaler og koncerter i løbet af sommeren.

Så billigt kan du købe en brugt iPhone

En brugt iPhone kan købes billigt og med 24 måneders reklamationsret. Se hvor meget du kan spare, hvis du køber en gennemtestet brugt iPhone.

(mere…)
Telia sælger nu brugte telefoner

Telia giver mobilkunderne muligheden for at købe en brugt telefon, som er serviceret, renset og klargjort – og fremstår ”næsten ny”.

(mere…)
Kan 3 overhale Telenor?

3 har slået Telia, men kan de presse sig foran Telenor? Ja, siger en teleanalytiker.

(mere…)
Her stiger tv-pakken med op mod 66 procent

Tv via Telia stiger voldsomt til maj. Blandt andet stiger den billige tv-pakke med gratiskanaler fra DR og TV 2 med ét slag 100 kroner om måneden.

(mere…)
Her Danmarks bedste og dårligste mobilnet

TDC har det bedste mobilnet i Danmark, mens teleselskabet 3 overrasker positivt. Telia skraber bunden på flere parametre.

(mere…)
Telenor og Telia udvider 5G-nettet

Udrulningen af 5G forsætter og 3G lukkes. Her er seneste nyt om Telenor og Telias netværk.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram