Se mobilmasterne blive festivalklar

0

Her kan du se hvordan det foregår når Tinderbox bliver gjort mobil- og festivalklar.

Teleselskaberne gør et stort stykke arbejde ud af, at give en så god mobiloplevelse som muligt, for der er ikke noget der kan give vredere kunder, end manglende adgang til net, samtale og SMS.

Mobilmast-turneen er nu nået til Odense, hvor landets nyeste festival Tinderbox åbner den 26. juni 2015. Her vil op mod 25.000 gæster rykke ind i et relativt begrænset område i Tusindårsskoven, der ligger omkring 4,5 kilometer fra Odense Banegårdscenter.

Telenor og Telias fælles netværk TT-netværket har sendt os nedenstående billeder, der viser opsætningen af en af de tre ekstra mobilmaster, der sættes op i området. Udover teknikskabet, skal fundamentet på plads og gittermasten rejses. Det hele skal fastgøres, så det ikke pludselig vælter.

Galleri: Opsætning af mast i Tusindårsskoven

Flere opgraderinger

Ud over de tre master på pladsen opgraderes også mastepositioner uden for festivalområdet.

Billederne giver et meget godt indtryk af, at selv en mobil mobilmast ikke bare sådan lige er at rejse.

Teleselskabet 3 har også gang i opgraderingerne i Odense. Tæt ved Blå Scene placeres 3s mobile mast som både har 3G og 4G. Derudover sættes 3’s almindelige master i området i ”festival-tilstand”. Her bliver SMS og tale prioriteret over data, så festivalgæsterne får lettere ved at komme i kontakt med hinanden.

Første VoLTE opkald er gennemført

Mere til historien

Det er helt normalt, at teleselskaberne opgraderer og justerer i områder hvor der er store events. Alene Telenor og Telia (TT-netværket) besøger 50 festivaler og koncerter i løbet af sommeren.

Afprøv gratis lyd- og e-bøger

Prøv e- og lydbøger gratis i 40 dage. Klik her.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer