TDC og YouSee åbner nu for adgang til HBO

1

HBO Nordic bliver en del af kanaludvalget hos TDC og YouSee.

HBO NordicFilm- og serietjenesten HBO Nordic bliver, senere på sommeren, en del af kanaludbuddet hos TDC og YouSee.

Kunder med TDC TV eller YouSee Plus (dem med HD-boksen fra Samsung) vil kunne benytte HBO Nordic på boksene, og billedet kommer dermed let op på den store skærm, uden man skal rode med smartphone, AirPlay eller anden form for smartphone-streaming.

Ud over film og serier også kan ses på settop-boksen, så kan TDC og YouSee-kunder også se indholdet på smartphonen, PC’er og tablets via TDC og YouSees egne applikationer.

Prisen bliver 69 kroner om måneden for TDC-kunder, mens YouSee Plus kunder skal betale 79 kroner om måneden. Den almindelige listepris for HBO Nordic er 79 kroner om måneden.

Hvornår stikket sættes i til HBO Nordic for kunderne vil TDC endnu ikke oplyse.

TDC har i forvejen et kundeforhold med HBO Nordic via mobilbrandet Telmore, som tilbyder tjenesten i forbindelsen med mobilabonnementet Telmore Play.

Telia har også HBO Nordic med i deres udbud. Her er HBO en del af mobilabonnementet på den største pakkeløsning til 399 kroner om måneden.

HBO opdaterede tilbage i marts deres applikationer til iPhone og Android til at understøtte 1080p streaming iva henholdsvis AirPlay og Chromecast.

Ulovlig streaming kostede 60 dage i fængsel

Selvom streaming af TV fylder meget i medierne, der ofte erklærer flow-TV’s endelidt, så udgør streaming aktuelt, ifølge DR Medieanalyse, stadig kun 17 procent af den samlede TV-sening.

Mere til historien

HBO er mest kendt for serierne Game of Thrones og Sex and the City, men hvis du har interesse i IT-branchen kan serien Silicon Valley også anbefales.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
1 Kommentar
Ældste
Nyeste Flest stemmer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer