Nu får HBO Nordic Chromecast og AirPlay i 1080p

8

Endelig skete det. HBO Nordic opdaterer deres applikation med Chromecast-understøttelse og AirPlay i Fuld-HD kvalitet.

Det har været ufattelig længe undervejs, men nu sker det endelig, specielt for de mange Game of Thrones fans, må i dag være i glædens tegn.

HBO-Nordic
HBO-Nordic

HBO Nordic melder nu ud, at deres applikation til både Android og iOS opdateres med Chromecast understøttelse. For iOS tilføjes der desuden fuld understøttelse af AirPlay samt afspilning i 1080p Fuld-HD opløsning, skriver Flatpanels.dk.

Store funktionelle nyheder til Chromecast

Tidligere har AirPlay i HBO Nordic applikationen blot kunne håndtere AirPlay-mirroring, hvilket ikke har givet den bedste kvalitet. Opdateringen byder desuden på forbedret brugerflade på begge platforme, med blandt andet en ny søgefunktion.

Opdateringen af applikationen har været længe undervejs, og forums samt medier har i adskillige måneder skældt ud over den mangelende understøttelse, der i dag efterhånden er standard-funktion i enhver streaming-app.

Disse funktioner i Chromecast virker ikke på iOS

Med tilføjelsen af HBO Nordic til listen over Chromecast-kompatible applikationer, kan danske Chromecast-forbrugere glæde sig endnu mere over deres lille enhed, der fortsat møder stor opbakning i Danmark.

Det er kun få dage siden, at den nye Blockbuster-applikation blev opdateret med Chromecast-understøttelse og endnu færre dage siden, at nyheden om at selve Chromecast-donglen nu kan betjenes med stuens TV-fjernbetjening, kom op i nyhederne.

Med lanceringen af denne store opdatering til HBO Nordic applikationen, er det meget velplaceret lige op til sæsonpremieren på femte sæson af den anmelderroste og utrolig populære serie, Game of Thrones, der har premiere den 13. april.

Ny Chromecast-konkurrent er landet i Danmark

Er du stadig i tvivl om Chromecast er noget for dig, kan du læse vores gennemgribende test af den lille og billige HDMI-dongle lige her.

Mere til historien

HBO Nordic tilbyder hovedsageligt indhold fra hovedleverandøren HBO. HBO Nordic har mere end 3.500 afsnit, film og dokumentarer i sit arkiv. HBO Nordic konkurrerer  herhjemme med blandt andet Netflix og ViaPlay.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
8 Kommentarer
Ældste
Nyeste Flest stemmer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer