Oister vil nu levere billigt internet i hjemmet

5

Internetadgang til hjemmet, via mobilnettet, vil Oister nu sælge til en temmelig lav pris.

4G Oister
Oister går nu i markedet for mobilt bredbånd til hjemmet.

Lavprisselskabet Oister vil ikke længere holde sig til salg af mobiltelefoni, og åbner derfor nu for levering af internetforbindelser til hjemmet, baseret på trådløse forbindelser.

Oister leverer en bredbåndsrouter til hjemme med SIM-kort, som hiver internettet ned fra mobilmasterne, og sender signalet ud i boligen via Wi-Fi.

Hastigheden er afhængig af signalet fra mobilnettet, men kunderne skal forvente mellem 8 og 35 mbit/s i downloadhastighed og 2-24 mbit/s i upload. I tidsrum på døgnet hvor belastningen af mobilnettet er stor, vil man som kunde opleve en lavere hastighed, end i perioder hvor belastningen på nettet er mindre.

I den mindste pakke til 119 kroner om måneden er der 25 GB datatrafik inkluderet. Næste skridt er 50 GB for 169 kroner og vil du have 120 GB data koster det 199 kroner hver måned.

Dertil kommer tilkøbet af en Wi-Fi router til 99 kroner, der på bagsiden har en enkelt kablet port, så der i nødstilfælde kan tilsluttes en computer direkte med kabel.

Til sammenligning tilbyder Telia 30 GB datatrafik via mobilt bredbånd for 199 kroner om måneden, hvilket altså hos Oister vil udløse 120 GB data, for samme pris. Telia tilbyder, uden ekstra beregning, adgang til enten HBO, Telia TV, Storytel eller Roam Like Home Europa, med i pakken. Oister har ingen ekstra services med i deres priser.

Målgruppen Oister vil i kontakt med, er kunder med et lavt internetforbrug. F.eks. en 10 mbit/s linje. Hvis kunden også vælger mobiltelefoni hos Oister, kan den mindste pakke købes til 99 kroner om måneden. Hvis kunden bruger mere end datapakken indeholder hos Oister nedsættes hastigheden til 256 kbit/s. Ekstra tilkøb af f.eks. 1 GB koster 20 kroner. Du kan læse mere om priserne på Oisters website.

Ifølge et skøn fra Oister har cirka kun to procent af de danske husstande bredbånd via mobilnetværket.

Guide: Gør det selv mobilt bredbånd til udkantsområder

Mere til historien

Oister er ejet af teleselskabet 3, og forbindelserne som Oister sælger, leveres via 3’s mobilnetværk.

Læs også:
Oister sparker igen til mobilkrigen

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
5 Kommentarer
Ældste
Nyeste Flest stemmer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer