Oister sparker igen til priskrigen

Priserne har fået endnu et hak nedad. Oister sparker igen ud efter mobilpakkerne. Mon konkurrenterne følger med ned?

Oister priser 3 juni 2015

Priserne hos Oister per 3. juni 2015.

Blandt discountselskaberne er kampen om de hurtige flytbare kunder intens, og det 3-ejede Oister har netop sendt et tilbud afsted, som umiddelbart udkonkurrerer de andre aktører.

For 79 kroner om måneden fås 10 timers tale og 10 GB data. Smides der 10 kroner mere om måneden leveres 12 timers tale og 12 GB datatrafik.

– ”Priskrigen på mobilmarkedet har aldrig været hårdere – og derfor sætter vi nu en ny standard for, hvad man kan forvente af et mobilabonnement,” lyder det fra Simon S. Andersen fra Oister.

Et hurtig kig hos nogle af konkurrenterne, i det prisleje, afslører, at Oister nok har ret i udmeldingen. Bibob tilbyder 6 timers tale og 9 GB data til 89 kroner. Denne pakke er fornyligt er kåret som ”Billigst i test”.

CBB har som Oister 10 timers tale og 10 GB data samt adgang til 4G. Her er prisen lige nu 98 kroner om måneden. Call Me’s bedste tilbud i kategorien er 8 timers tale samt 9 GB data for 89 kroner. Hos Telmore er prisen 99 kroner for 6 timers tale og 12 GB datatrafik.

Nu er det så et åbent spørgsmål hvornår de konkurrerende småselskaber også flytter priserne i nedadgående retning, eller lægger mere i pakkerne. Priskrigen er formodentlig ikke slut endnu.

Tilbage i august 2014 tog Oister i øvrigt 99 kroner om måneden for 9 timers tale og 6 GB data – uden adgang til 4G.

Inden du kaster dig over skift af abonnement eller teleselskab så tjek det med småt. Hvad koster oprettelsen? Er der et faktureringsgebyr? Hvor længe gælder prisen? Er der 4G med? Tag eksempelvis Call Me. Her koster abonnementet 89 kroner, men der er et administrationsgebyr på 6,5 kroner. Så prisen er altså reelt 95,5 kroner om måneden.

Sådan får du altid den nyeste iPhone

Mere til historien

I Storbritannien er det amerikanske selskab FreedomPop åbnet. Her får kunderne 200 MB data, 200 SMS-beskeder og 200 minutters tale om måneden gratis. FreedomPop vil i stedet tjene deres penge på tillægsydelser.

Læs også:
Prissammenligninger af abonnementer holder ikke

Nordisk Film+ er nu en del af CBB Mix

Streamingtjenesten Nordisk Film+ er blevet tilføjet til CBB Mix.

(mere…)
Xiaomi 14 og Xiaomi 14 Ultra – priserne er lækket

Xiaomi lancerer Xiaomi 14-serien i slutningen af måneden. Nu er de europæiske priser dukket op. Se dem her. 

(mere…)
Det koster Samsung Galaxy S24-serien i Danmark

PRISOVERBLIK: Du kan købe Galaxy S24 fra 6.999 kroner. Se priser, lagerplads og farver her.

(mere…)
Så meget kan du spare på Samsung Galaxy S23-serien

PRISTJEK: Hvor meget falder en topmodelserie som Galaxy S23 over tid? Det har jeg undersøgt.

(mere…)
Så meget er iPhone 14 faldet i pris

PRISTJEK: iPhone 14, iPhone 14 Plus og iPhone 13 er faldet i pris efter Apple har lanceret iPhone 15-serien. Se de nye priser her.

(mere…)
Ikke igen, YouSee!

Stopper det aldrig, YouSee? Hvor meget tror I, at kunderne vil betale for TV-pakkerne?

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram