Oister sparker igen til priskrigen

Priserne har fået endnu et hak nedad. Oister sparker igen ud efter mobilpakkerne. Mon konkurrenterne følger med ned?

Oister priser 3 juni 2015

Priserne hos Oister per 3. juni 2015.

Blandt discountselskaberne er kampen om de hurtige flytbare kunder intens, og det 3-ejede Oister har netop sendt et tilbud afsted, som umiddelbart udkonkurrerer de andre aktører.

For 79 kroner om måneden fås 10 timers tale og 10 GB data. Smides der 10 kroner mere om måneden leveres 12 timers tale og 12 GB datatrafik.

- ”Priskrigen på mobilmarkedet har aldrig været hårdere - og derfor sætter vi nu en ny standard for, hvad man kan forvente af et mobilabonnement,” lyder det fra Simon S. Andersen fra Oister.

Et hurtig kig hos nogle af konkurrenterne, i det prisleje, afslører, at Oister nok har ret i udmeldingen. Bibob tilbyder 6 timers tale og 9 GB data til 89 kroner. Denne pakke er fornyligt er kåret som ”Billigst i test”.

CBB har som Oister 10 timers tale og 10 GB data samt adgang til 4G. Her er prisen lige nu 98 kroner om måneden. Call Me's bedste tilbud i kategorien er 8 timers tale samt 9 GB data for 89 kroner. Hos Telmore er prisen 99 kroner for 6 timers tale og 12 GB datatrafik.

Nu er det så et åbent spørgsmål hvornår de konkurrerende småselskaber også flytter priserne i nedadgående retning, eller lægger mere i pakkerne. Priskrigen er formodentlig ikke slut endnu.

Tilbage i august 2014 tog Oister i øvrigt 99 kroner om måneden for 9 timers tale og 6 GB data – uden adgang til 4G.

Inden du kaster dig over skift af abonnement eller teleselskab så tjek det med småt. Hvad koster oprettelsen? Er der et faktureringsgebyr? Hvor længe gælder prisen? Er der 4G med? Tag eksempelvis Call Me. Her koster abonnementet 89 kroner, men der er et administrationsgebyr på 6,5 kroner. Så prisen er altså reelt 95,5 kroner om måneden.

- Sådan får du altid den nyeste iPhone

Mere til historien

I Storbritannien er det amerikanske selskab FreedomPop åbnet. Her får kunderne 200 MB data, 200 SMS-beskeder og 200 minutters tale om måneden gratis. FreedomPop vil i stedet tjene deres penge på tillægsydelser.

Læs også:
- Prissammenligninger af abonnementer holder ikke

Priserne på Galaxy S23’erne er lækket

De europæiske priser på Samsung Galaxy S23’erne er afsløret. Det tyder på, at du skal betale mere for dette års model.

(mere…)
Oister nu klar med TV 2 Play

Oister har nu to abonnementer hvor TV 2 Play Favorit er en mulighed. Læs mere om det her.

(mere…)
Apple har hævet priserne på gamle iPhones

Dette års iPhone-modeller er dyrere end sidste års modeller, men mere overraskende er prisen også steget på sidste års modeller.

(mere…)
Det koster iPhone 14-telefonerne

PRISER: Det bliver dyrt at være iPhone 14-ejer. Se de danske priser på iPhone 14-serien her.

(mere…)
Det koster Nothing Phone 1

PRIS: Nu er prisen frigivet på Nothing Phone 1, der skal konkurrere mod blandt andet OnePlus Nord 2T og Motorola Edge 30.

(mere…)
Advarsel: Mobilbrug på færger er urimeligt dyrt

Operatørerne kan frit sætte vanvittige priser for mobilbrug på færger - og det gør de. Se priserne på maritim roaming her.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram