Sådan får du altid den nyeste iPhone eller iPad

En ny leasingordning, inklusiv forsikring, på iPhone og iPad, lanceres nu. Løsningen gør, at kunderne hvert år kan skifte til den nyeste model.

iPhone 6 og iPhone 6 Plus

iPhone kan nu købes i en ny lejeordning, hvor man hvert år får den nye model.

Apple-forhandleren Humac går nu teleselskaberne i bedene, og lancerer en ny betalingsform på iPhone og iPad køb. I stedet for kontant betaling ved kassen, kan produktet leases. Som en del af aftalen kan en iPhone eller iPad hver 12. måned skiftes ud til den nyeste model.

Med undtagelse af udskiftning til den nyeste model, minder Humacs tiltag umiskendeligt meget om teleselskabernes afbetalingsordninger, som de senere år er blevet en helt almindelig måde at købe ny telefon på.

- Test: Så god er iPhone 6 Plus

Med en leasingaftale på iPhone eller iPad følger en forsikring mod tyveri og skader derudover medfølger en supportaftale, hvor kunderne kan få hjælp til produktet.

Når man efter 12 måneder vil opgradere til den nyeste iPhone eller iPad, afleveres den gamle telefon i butikken. Det er et krav skærmen ikke er i stykker, og produktet kan tænde. Når en iPhone eller iPad indleveres, skal den være i det der betegnes som rimelig stand.

Leasingaftalen med Humac løber i 18 måneder, og den forlænges med en ny periode, når der byttes til en ny iPhone eller iPad. Ønsker man ikke at forny aftalen, er det leasede produkt ens ejendom efter de 18 måneder.

En iPad Air kan fås til 249 kroner om måneden, mens en 16 GB iPhone 6 ligger til 419 kroner per måned. En iPhone 6 vil således, hvis man har den i 18 måneder, uden at skifte, koste 7.542 kroner (inklusive supportaftale og forsikring). Værdien af forsikring og support er, ifølge Humac 1.244 kroner. Apples listepris på telefonen er nu 5.799 kroner, hvis den købes kontant uden abonnement.

Den nye købsmetode åbner den 8. maj 2015 og hedder Humac iLease.

Den administrerende direktør Michael Bech kom til Humac-kæden efter en længere årrække på direktørniveau hos et af landets store teleselskaber, og det virker derfor åbenlyst, at Michael Bech har ladet sig inspirere af de salgskoncepter, der tidligere har været en del af hverdagen for ham.

- Sådan sikrer du dit Apple ID mod misbrug

Mere til historien

Smartphones på afbetalingsordninger startede i 2012 med lanceringen af iPhone 5. Telia var det første teleselskab, som indførte konceptet, der hed Mobilaftale. Siden da er andre teleselskaber fulgt med, og langt de fleste telefoner i Danmark sælges i dag på denne måde.

Læs også:
- Web-TV: Det kan du bruge Edge-skærmen til på Galaxy S6

Mindst én af iPhone 14-modellerne bliver forsinket

Mindst en af de kommende iPhone 14-modeller skulle netop nu være forsinket pga. coronanedlukninger. Det er uvist om det påvirker salgsstarten.

(mere…)
Her er prisen på PlayStations nye abonnementer

Sony er på vej med en ny abonnementstjeneste til PlayStation. Se den danske pris her.

(mere…)
Apples næste præsentation - datoen er klar

Datoen for den næste præsentation fra Apple er netop annonceret. Se tid og dato her.

(mere…)
Disse iPhones forventes at få iOS 16

En ny stor iOS-opdatering er på vej til iPhone. Se her hvilke telefoner, der ventes at blive opdateret til iOS 16.

(mere…)
Lanceringsdatoen for iPhone 14-serien er måske afsløret

RYGTE: Der er længe til, men rygterne svirrer allerede om, hvornår Apple vil annoncere den kommende iPhone 14-serie.

(mere…)
Apple Watch Series 8 – rygter om nyt design

I efteråret kommer Apple Watch Series 8. Rygterne svirrer om, at Apple Watch vil få nyt design.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
10 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram