Sådan får du altid den nyeste iPhone eller iPad

En ny leasingordning, inklusiv forsikring, på iPhone og iPad, lanceres nu. Løsningen gør, at kunderne hvert år kan skifte til den nyeste model.

iPhone 6 og iPhone 6 Plus

iPhone kan nu købes i en ny lejeordning, hvor man hvert år får den nye model.

Apple-forhandleren Humac går nu teleselskaberne i bedene, og lancerer en ny betalingsform på iPhone og iPad køb. I stedet for kontant betaling ved kassen, kan produktet leases. Som en del af aftalen kan en iPhone eller iPad hver 12. måned skiftes ud til den nyeste model.

Med undtagelse af udskiftning til den nyeste model, minder Humacs tiltag umiskendeligt meget om teleselskabernes afbetalingsordninger, som de senere år er blevet en helt almindelig måde at købe ny telefon på.

Test: Så god er iPhone 6 Plus

Med en leasingaftale på iPhone eller iPad følger en forsikring mod tyveri og skader derudover medfølger en supportaftale, hvor kunderne kan få hjælp til produktet.

Når man efter 12 måneder vil opgradere til den nyeste iPhone eller iPad, afleveres den gamle telefon i butikken. Det er et krav skærmen ikke er i stykker, og produktet kan tænde. Når en iPhone eller iPad indleveres, skal den være i det der betegnes som rimelig stand.

Leasingaftalen med Humac løber i 18 måneder, og den forlænges med en ny periode, når der byttes til en ny iPhone eller iPad. Ønsker man ikke at forny aftalen, er det leasede produkt ens ejendom efter de 18 måneder.

En iPad Air kan fås til 249 kroner om måneden, mens en 16 GB iPhone 6 ligger til 419 kroner per måned. En iPhone 6 vil således, hvis man har den i 18 måneder, uden at skifte, koste 7.542 kroner (inklusive supportaftale og forsikring). Værdien af forsikring og support er, ifølge Humac 1.244 kroner. Apples listepris på telefonen er nu 5.799 kroner, hvis den købes kontant uden abonnement.

Den nye købsmetode åbner den 8. maj 2015 og hedder Humac iLease.

Den administrerende direktør Michael Bech kom til Humac-kæden efter en længere årrække på direktørniveau hos et af landets store teleselskaber, og det virker derfor åbenlyst, at Michael Bech har ladet sig inspirere af de salgskoncepter, der tidligere har været en del af hverdagen for ham.

Sådan sikrer du dit Apple ID mod misbrug

Mere til historien

Smartphones på afbetalingsordninger startede i 2012 med lanceringen af iPhone 5. Telia var det første teleselskab, som indførte konceptet, der hed Mobilaftale. Siden da er andre teleselskaber fulgt med, og langt de fleste telefoner i Danmark sælges i dag på denne måde.

Læs også:
Web-TV: Det kan du bruge Edge-skærmen til på Galaxy S6

iPhone 16 Plus kommer måske i disse farver

Når Apple er klar med iPhone 16-serien til efteråret, så kan iPhone 16 Plus måske komme i syv forskellige farver.

(mere…)
Apple måske på vej med AirPods Lite?

Rygterne svirrer om, at Apple senere i år vil lancere en billigversion af AirPods, der måske vil hedde AirPods Lite.

(mere…)
iPhone 12 har fået kraftigere trådløs opladning

iOS 17.4-opdateringen har angiveligt åbnet op for den nye trådløs opladestandard på iPhone 12.

(mere…)
Sådan beskytter du din iPhone mod tyveri

GUIDE: Du kan gøre livet meget sværere for tyven, der har hapset din nye iPhone.

(mere…)
Den store årlige Apple-event – dette kan du forvente

Datoen for udviklerkonferencen WWDC, som Apple afholder hvert år, er offenliggjort.

(mere…)
Stort søgsmål: Apple skaber monopol

App Store, Apple Watch, og et lukket system. Nu skal Apple forholde sig til et nyt søgsmål. Denne gang er det hjemme i USA.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
10 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram