Galaxy Note Edge – det kan du bruge Egde-skærmen til

Web-TV: Edge-skærmen på Galaxy Note Edge er ret smart. Se her hvad du kan bruge Edge-funktionen til.

Samsung Galaxy Note Edge

Samsung Galaxy Note Edge

Hvis du er i målgruppen for Samsungs Note-produkter, overvejer du måske, om det skal være Note 4 eller Note Edge der skal købes. Giver den buede skærmdel i højre side ekstra værdi, eller er det rent show-off?

Jeg har over et stykke tid anvendt Note Edge, og er ikke i tvivl om Edge-skærmens styrke.

Det er smart, at man kan komme fra eksempelvis internetbrowseren, og direkte til beskeder, ved brug af genvejspanelet til højre. Her spares nogle klik. Ved indgående opkald afbrydes det du har gang i på skærmen ikke, da opkaldet vises i sidepanelet, så også her er det en styrkelse af brugeroplevelsen.

Naturligvis er Edge-skærmen bedst der hvor applikationerne er udviklet til understøttelse af denne. Samsung S Note app er et godt eksempel. Her vises betjeningsknapperne til notater på kanten, og det fungerer rigtigt godt.

Desværre er kun ganske få applikationer udviklet til Edge-skærm brug. Spotify viser godt nok betjeningsknapperne under musikafspilning, men nogle tilsvarende kan stadig ses i topgardinet, som på alle andre Android telefoner. Denne dobbeltkonfekt giver ikke rigtigt mening, og kan forvirre mere end den gavner.

Web-TV: Se testen af Samsung Galaxy Note 4

Tips til Edge-skærmen på Note Edge

Genialt nat-ur

De små ting er oftest dem, som tilfører størst værdi ved dagligt brug. Genvejene som eksempel.

Nat-uret er også ganske genialt. På den buede Edge-kant kan uret vises ved ganske svag lysstyrke, og i modsætning til mange andre nat-urs-tilstande jeg har prøvet, er lysstyrke her så lav, at hele rummet man sover i ikke bliver oplyst.

Samsung Galaxy Note Edge har forskellige foruddefinerede sidepaneler, som kan vælges til og fra. Nogle er bedre og mere anvendelige end andre. Fra Galaxy Apps kan nye tredjepartspaneler let installeres. Jeg har hentet en ny vejrapp med termometer og en multitasking-linje, der gør det hurtigt, at skifte mellem de seneste programmer.

Som standard har Note Edge et målebånd på 10 centimeter, stopur, nedtælling, lommelygte og lydoptager.

Web-TV: Det mener jeg om Galaxy S6 og S6 Edge

I indslaget herunder kan du se mere til Edge-funktionaliteten på Samsung Galaxy Note Edge.

Screenshots fra Edge

Mere til historien

Jeg holder meget af den ekstra skærmfunktion på Note Edge, men om jeg vil give op mod 1.000 kroner mere for telefonen, er nok mere tvivlsomt, da Note 4 og Note Edge er de samme produkter, med undtagelse af Edge-skærmen.

Læs også:
Læs den store test af Galaxy Note 4

Samsung Galaxy A55: God til prisen, men ikke uden ulemper

VIDEO: Kameraet og batteritiden overrasker, men ydelsen er begrænset. Se min Samsung Galaxy A55 test her.

(mere…)
AI-funktioner får Samsung til tops

Samsung er atter i førertrøjen på det globale smartphone-marked, hvilket særligt skyldes de nye AI-funktioner i Galaxy S24-serien.

(mere…)
Samsung på vej med Galaxy Watch FE

Samsung kan være på vej med et billigere smartwatch i sortimentet. Rygterne lyder, at de er på vej med Galaxy Watch FE.

(mere…)
Samsung Galaxy S24 FE måske på vej til sommer

Galaxy S24 FE kan være på vej allerede til sommer.

(mere…)
Samsung Galaxy A55 test | faktisk ret god billigtelefon

TEST: Denne telefon bringer dig ned i gear! Kameraet og batteritiden overrasker men ydelsen er begrænset. Læs min Galaxy A55 test her.

(mere…)
Galaxy A55 og Galaxy A35 er klar i handlen

Samsung er klar med deres nye Galaxy A-modeller på det danske marked.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram