Galaxy Note Edge – det kan du bruge Egde-skærmen til

Web-TV: Edge-skærmen på Galaxy Note Edge er ret smart. Se her hvad du kan bruge Edge-funktionen til.

Samsung Galaxy Note Edge

Samsung Galaxy Note Edge

Hvis du er i målgruppen for Samsungs Note-produkter, overvejer du måske, om det skal være Note 4 eller Note Edge der skal købes. Giver den buede skærmdel i højre side ekstra værdi, eller er det rent show-off?

Jeg har over et stykke tid anvendt Note Edge, og er ikke i tvivl om Edge-skærmens styrke.

Det er smart, at man kan komme fra eksempelvis internetbrowseren, og direkte til beskeder, ved brug af genvejspanelet til højre. Her spares nogle klik. Ved indgående opkald afbrydes det du har gang i på skærmen ikke, da opkaldet vises i sidepanelet, så også her er det en styrkelse af brugeroplevelsen.

Naturligvis er Edge-skærmen bedst der hvor applikationerne er udviklet til understøttelse af denne. Samsung S Note app er et godt eksempel. Her vises betjeningsknapperne til notater på kanten, og det fungerer rigtigt godt.

Desværre er kun ganske få applikationer udviklet til Edge-skærm brug. Spotify viser godt nok betjeningsknapperne under musikafspilning, men nogle tilsvarende kan stadig ses i topgardinet, som på alle andre Android telefoner. Denne dobbeltkonfekt giver ikke rigtigt mening, og kan forvirre mere end den gavner.

- Web-TV: Se testen af Samsung Galaxy Note 4

Tips til Edge-skærmen på Note Edge

Genialt nat-ur

De små ting er oftest dem, som tilfører størst værdi ved dagligt brug. Genvejene som eksempel.

Nat-uret er også ganske genialt. På den buede Edge-kant kan uret vises ved ganske svag lysstyrke, og i modsætning til mange andre nat-urs-tilstande jeg har prøvet, er lysstyrke her så lav, at hele rummet man sover i ikke bliver oplyst.

Samsung Galaxy Note Edge har forskellige foruddefinerede sidepaneler, som kan vælges til og fra. Nogle er bedre og mere anvendelige end andre. Fra Galaxy Apps kan nye tredjepartspaneler let installeres. Jeg har hentet en ny vejrapp med termometer og en multitasking-linje, der gør det hurtigt, at skifte mellem de seneste programmer.

Som standard har Note Edge et målebånd på 10 centimeter, stopur, nedtælling, lommelygte og lydoptager.

- Web-TV: Det mener jeg om Galaxy S6 og S6 Edge

I indslaget herunder kan du se mere til Edge-funktionaliteten på Samsung Galaxy Note Edge.

Screenshots fra Edge

Mere til historien

Jeg holder meget af den ekstra skærmfunktion på Note Edge, men om jeg vil give op mod 1.000 kroner mere for telefonen, er nok mere tvivlsomt, da Note 4 og Note Edge er de samme produkter, med undtagelse af Edge-skærmen.

Læs også:
- Læs den store test af Galaxy Note 4

Samsung Galaxy A54 test | ualmindelig vellykket

TEST: Prisen er fornuftig og kvaliteten god. Læs min Samsung Galaxy A54 test her. Måske er A54 den eneste mobil, du behøver.

(mere…)
Er Samsung på vej med en 3-sidet foldbar?

Samsung har sendt flere varianter af foldbare smartphones på markedet. Nu kommer der måske en 3-sidet variant.

(mere…)
Se den påskegule iPhone

VIDEO: Gul er forårets farve. Kom tæt på iPhone 14 i en genopfrisket variant.

(mere…)
For billig? Tæt på Motorola Moto G53

VIDEO: Du savner en billig basal smartphone, der er god nok til det meste. Du skal se testen af Motorola Moto G53.

(mere…)
Samsung Galaxy A-serien får to nye medlemmer - mød A34 og A54

Samsung har netop præsenteret to nye modeller. Vi ser her nærmere på Galaxy A54 og Galaxy A34, som er to nye populære prisvenlige telefoner.

(mere…)
Galaxy A34 og Galaxy A54 - priser og tilgængelighed

Samsung har afsløret to nye modeller Galaxy A-serien. Se priser, hukommelsesvarianter og salgsstart på Galaxy A34 og Galaxy A54 her.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram