Derfor er Sony Xperia Z3+ en fed smartphone

3

Web-TV: Kom tæt på Sony Xperia Z3+ og se hvorfor det er en fed smartphone, som også er et sikkert valg.


Derfor skal du vælge Z3+

Sony Xperia Z3+
Sony Xperia Z3+ (Foto: MereMobil.dk)

Sony Xperia Z3+ er en af den slags telefoner, det er vanskeligt at sige noget virkelig negativt om. Sonys telefoner er det sikre valg, og produkterne skuffer sjældent.

Helt basalt kan man sige, at ejere af Sony Xperia Z3 ikke behøver opgradere til Z3+, hertil er ændringerne for små. Kommer man derimod fra en af de lidt ældre telefoner, så er plus-modellen et godt valg.

Telefonen har et lækkert design udført i gode materialer. Der er lang batteritid – nok markedets bedste, mobilen ligger godt i hånden og så er kameraet absolut glimrende, men er desværre en smule langsomt i opstarten.

På den negative side finder vi en enorm mængde af unødige pre-installerede programmer, også kendt som bloatware. Det værste er som sådan ikke disse apps er tilstede. Problemet er, at de ikke kan fjernes af brugeren.

I ovenstående web-TV indslag går vi tæt på Sonys topmodel i sommeren 2015.Læs også den store omfattende anmeldelse af Sony Xperia Z3+ og kom i dybden med telefonen inden du eventuelt køber den.

Mere til historien

Blandt de nyeste produkter fra Sony finder vi også Xperia Z4 Tablet, som vi vældig godt kan lide. Læs testen af Z3 Tablet her.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
3 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer