Denne uges mobilnyheder – uge 3 2015

0

Uge 3 2015: Et par iværksætter-apps har set dagens lys i denne uge, og så begynder årets store begivenheder at tage form. Mere om det, og meget andet, i ugens mobilnyheder.

De første begivenheder i mobilbranchen begynder så småt at røre på sig. HTC fortalte i slutningen af ugen, om en presseevent. Her forventer vi HTC One (M9), den nye topmodel.

Ugens nyheder, Ugens highlights

 

Der er stadig tiltagende rygter om Samsung Galaxy S6 og Sony Xperia Z4, der også står på vores liste over forårets præsentationer. Læs mere om det i historien ”De største mobilnyheder i 2015”.

Helt overraskende påviste en beregning, som Johnny Olesen her fra MereMobil.dk har foretaget, en udhuling af lavprisselskabernes tilbud. Særligt hvis man har tre-fire abonnementer i husstanden samt en bredbåndsforbindelse.

Blandt de mere iværksætteragtige begivenheder finder vi Be My Eyes, en virkeligt godt tænkt applikation, der hjælper blinde til at se. Også Social Sniper er en nyhed. Her hjælpes børn op af stolen, og ud i virkeligheden.

Video: Denne uge i mobil

Ugens mobilnyheder – uge 3 2015

  1. Næsten ingen bruger Android 5.0 Lollipop
  2. Sådan scanner du dokumenter med din smartphone
  3. De største mobilnyheder i 2015
  4. Galaxy S5 får nu Android 5.0 Lolllipop
  5. Samsung Galaxy S6 kommer i to versioner
  6. Seneste rygter om iPhone 6 og iPhone 6S
  7. Dansk firma modtog for 650.000 kroner iPhones
  8. Samsung Galaxy A7 – ny tynd metalsmartphone
  9. HTC One får nu Android 5.0 Lollipop
  10. Spar penge ved at samle familiens telefoni

Mere til historien

Find også MereMobil.dk på Facebook, Twitter og Google+. Du kan også holde dig opdateret ved at abonnere på vores gratis nyhedsbrev.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer