HTC One M7 med Android 5.0 Lollipop

0

Video: Se et kort klip hvor HTC One (M7) kører Android 5.0 Lollipop.

HTC One
HTC One (Foto: HTC)

HTC påbegyndte, ifølge deres egne oplysninger, arbejdet med Android 5.0 Lollipop tilbage i november 2014, og lovede opdateringer til HTC One (M7) og HTC One (M8) inden for 90 dage. Det vil sige telefonerne skal kunne opdateres senest den 2. februar 2015.

Nu har en YouTube-bruger med navnet 雷禪 (Ray Chan) lagt nedenstående korte videoklip online, der viser en HTC One (M7), HTC’s 2013-topmodel, med Android 5.0 Lollipop tilføjet brugerfladen HTC Sense.

Tidligere har vi vist screenshots fra HTC One (M8) med den nye Android-version, som vi tidligere, i forbindelse med anmeldelsen af Nexus 6, beskrev som den hidtil bedste Android-udgave.

Video: HTC One med Android Lollipop

Ny Desire ved CES

På årets CES-messe blev HTC Desire 826 præsenteret.

Telefonen har det udskældte UltraPixels kamera på fronten og et 13 megapixels standardkamera på bagsiden.

HTC Desire 826 har 5,5 tommer Full HD skærm, 2 GB RAM og 16 GB intern hukommelse, der kan udvides med MicroSD-kort. Den nye Desire leveres med Android 5.0 Lollipop ud af salgsæsken.

Desire 826 sendes på markedet i indeværende kvartal, men hvorvidt den kommer på danske mobilhylder er endnu ikke afklaret.

Mere til historien

I 2010 blev den første HTC Desire præsenteret, og samme år vandt HTC prisen for Årets Mobil, for netop Desire-modellen, der samtidigt solgte rigtigt godt.

Afprøv gratis lyd- og e-bøger

Prøv e- og lydbøger gratis i 40 dage. Klik her.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer