Se Android 5.0 med Sense 6 på HTC One M8

0

Android 5.0 er under fuld tilpasning hos flere producenter. Se her hvordan HTC One M8 kommer til at se ud.

Hos HTC, Samsung, Asus og mange flere producenter arbejdes der i øjeblikket på fuld tid med den seneste opdatering fra Google, Android 5.0 Lollipop.

HTC One M8 med Sense 6 - seneste apps
HTC One M8 med Sense 6 – seneste apps

Den seneste opdatering kommer nu mere end nogensinde før til at kræve nøje overvejelser fra producenterne. Androids Material Design som har fået stor ros hos anmeldere verden over, kan let ødelægges af producenternes egne skins, som Asus ZenUI, Huawei Emotion UI eller Samsung TouchWiz.

– LG på Facebook: G3 får Android 5.0 i år

For nyligt bragte vi en video af Samsung TouchWiz på Android 5.0, og her var der desværre ikke meget Material Design, der fik lov til at skinne igennem på Galaxy S5.

Det samme ser heller ikke ud til at være tilfældet med den kommende Sense 6 brugerflade, fra HTC. Ifølge nye skærmbilleder af Sense 6 ser det ud til, ligesom hos Samsung, at man har bibeholdt mange af Android Lollipops nye features, men ikke Material Design.

– Se Android 5.0 Lollipop in action

Heldigvis for HTC var man allerede i Sense 5.0 begyndt at give brugerfladen et mere strømlinet og fladt design, hvilket er meget lig, den oplevelse man får i Android Lollipop.

Som det ses i de nedenstående skærmbilleder, som ifølge kilden er fra en HTC One M8, så har notifikationer og seneste apps fået lov til at beholde, sine funktioner fra Android Lollipop.

Skærmbilleder af Lollipop på HTC

Mere til historien

HTC har lovet Android 5.0 Lollipop til udvalgte enheder, inden for 90 dage fra den 4. november 2014. LG er dog allerede begyndt at opdatere LG G3 i udvalgte lande, danske enheder får til december.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer