Se Android 5.0 med Sense 6 på HTC One M8

Android 5.0 er under fuld tilpasning hos flere producenter. Se her hvordan HTC One M8 kommer til at se ud.

Hos HTC, Samsung, Asus og mange flere producenter arbejdes der i øjeblikket på fuld tid med den seneste opdatering fra Google, Android 5.0 Lollipop.

HTC One M8 med Sense 6 - seneste apps

HTC One M8 med Sense 6 - seneste apps

Den seneste opdatering kommer nu mere end nogensinde før til at kræve nøje overvejelser fra producenterne. Androids Material Design som har fået stor ros hos anmeldere verden over, kan let ødelægges af producenternes egne skins, som Asus ZenUI, Huawei Emotion UI eller Samsung TouchWiz.

LG på Facebook: G3 får Android 5.0 i år

For nyligt bragte vi en video af Samsung TouchWiz på Android 5.0, og her var der desværre ikke meget Material Design, der fik lov til at skinne igennem på Galaxy S5.

Det samme ser heller ikke ud til at være tilfældet med den kommende Sense 6 brugerflade, fra HTC. Ifølge nye skærmbilleder af Sense 6 ser det ud til, ligesom hos Samsung, at man har bibeholdt mange af Android Lollipops nye features, men ikke Material Design.

Se Android 5.0 Lollipop in action

Heldigvis for HTC var man allerede i Sense 5.0 begyndt at give brugerfladen et mere strømlinet og fladt design, hvilket er meget lig, den oplevelse man får i Android Lollipop.

Som det ses i de nedenstående skærmbilleder, som ifølge kilden er fra en HTC One M8, så har notifikationer og seneste apps fået lov til at beholde, sine funktioner fra Android Lollipop.

Skærmbilleder af Lollipop på HTC

Mere til historien

HTC har lovet Android 5.0 Lollipop til udvalgte enheder, inden for 90 dage fra den 4. november 2014. LG er dog allerede begyndt at opdatere LG G3 i udvalgte lande, danske enheder får til december.

Mindre opdatering til iPhone

Du kan nu hente iOS 15.5 til iPhone. Der er også opdateringer til iPad, Apple Watch, Apple TV og Mac.

(mere…)
Google sletter næsten 900.000 forsømte apps

Der er gang i "forårsrengøringen" hos både Google og Apple. Nu er Google i gang med en oprydning af forsømte apps - præcis som Apple.

(mere…)
Samsung solgte flest Android-telefoner med 5G i februar

Galaxy A52s 5G fra Samsung slog alle konkurrenter og blev den bedst solgte Android-telefon med 5G i februar måned.

(mere…)
Stramme vilkår om dataindsamling rammer Google Play Store

Google er klar med nye regler for app-udviklere, da brugerne skal kunne se præcis hvilke data, som indsamles om dem i de forskellige apps.

(mere…)
Nu kan du prøve Android 12 på OnePlus Nord

Den første OnePlus Nord får en forsmag på Android 12, før Nord 2.

(mere…)
Samsung Galaxy Z Fold 4 får nye hængsler

Rygterne svirrer om den kommende foldbare Galaxy Z Fold 4 fra Samsung. Det ventes, at den kommer med bedre kamera og redesignede hængsler.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram