Se Android 5.0 Lollipop på Samsung Galaxy S5

2

Web-TV: En ny video fra et amerikansk medie afslører, hvordan Android 5.0 Lollipop vil tage sig ud på Samsung Galaxy S5.

Der er ikke meget nyt under solen med Samsungs Lollipop opdatering til Galaxy S5.  Billede: Sammobile
Der er ikke meget nyt under solen med Samsungs Lollipop opdatering til Galaxy S5.
Billede: Sammobile

Hvis du er ejer af dette års flagskibsmodel fra koreanske Samsung, Samsung Galaxy S5, så går du muligvis også rundt og venter i spænding på at modtage den seneste Android opdatering, der har fået navnet Android 5.0 Lollipop.

– Se Android 5.0 Lollipop in action

Producenter som LG og HTC har allerede meldt ud, at deres kunder kan forvente at modtage den nye Android 5.0 Lollipop i henholdsvis december, og for HTC’s vekommende gælder en politik om at udsende nye Android opdateringer senest 90 dage efter at den nye software er blevet frigivet fra Google.

Samsung har endnu ikke meldt noget officielt ud om, hvornår de har tænkt sig, at udsende den nye opdatering til deres kunder, så ventetiden kan godt vise sig at gå hen og blive umådelig lang, hvis du er kunde hos Samsung og ejer et af deres smartphone produkter.

Nu har det amerikanske medie Sammobile, der har fået fingre i en tidlig udgave af den kommende Android 5.0 opdatering til Samsung Galaxy S5, udsendt en video der byder på en kort gennemgang af hvordan den nyeste udgave af Android, vil tage sig ud på dette års topmodel fra Samsung.

Hvis du have forventet dig en helt ny brugerflade med et væld af nye funktioner, så ser det desværre ud til, at du vil blive en anelse skuffet, for det er nemlig svært at få øje på de helt store grafiske opdateringer i den nye software. Dette skyldes dog at Samsung, som traditionen byder, smider deres egen brugerflade, Touchwiz, ovenpå den rene Android  – og det er altså som bekendt kun Android-systemet, der er blevet opdateret og ikke Touchwiz brugerfladen.

Selvom det er svært at få øje på de helt store ændringer i videogennemgangen, så skal man dog ikke undervurdere opdateringen, for der vil unægteligt stadig blive plads til mange bagvedliggende opdateringer, som man ikke lige kan få øje på, men som kan være medvirkende til at systemet kører mere flydende og stabilt. Det er ikke kun det nye material design, som blandt andet har fundet vej til Nexus 6, som Android 5.0 byder på.

– Her er Android 5.0 Lollipop

Se Lollipop på S5

Mere til historien

Android 5.0 Lollipop byder på mange større opdateringer, men der er også blevet plads til en lille og mere finurlig en af slagsen. Det såkaldte easter egg i Android 5.0 er nemlig i sin nye udgave stærkt inspireret af det meget omtalte Flappy Bird spil.

– Flappy Bird inspireret easter egg i Android Lollipop

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
2 Kommentarer
Ældste
Nyeste Flest stemmer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer