Social Sniper sender teenagere udenfor

11

App-tip: Et nyt strategisk skydespil, Social Sniper, flytter unge fra computeren og ud i den fysiske verden.

Social Sniper logo
Social Sniper

Børn og teenagere sidder mange timer foran computeren hver dag, og kun hårdt presset af forældrene bevæger de sig ud i virkeligheden. Kontakten til vennerne holdes ofte virtuelt via Skype, eller andre kommunikationsformer i spillene.

Social Sniper er et smartphone-spil, der sender teenagerne udenfor i virkeligheden. Spillet kombinerer strategi, rollespil og geocaching.

Med det sociale skydespil er du ude på hemmelige missioner, og target kan være en du kender eller en fremmed. Målene er andre spillere af Social Sniper.

På et kort kan man bevæge sig frem (fysisk) mod target-personen, og når du er tæt nok på, så ”skyder” du et billede af personen med mobilens kamera. Ulempen er så, at du samtidigt blotter dig for andre snigskytter.

Social Sniper er gratis og findes til iOS og Android.

Det sociale skydespil er givet vis nok sjovest, hvis det spilles i et område, hvor der er mange andre spillere. Her er større byer umiddelbart mere oplagte en den lokale landsby, med mindre der spilles sammen med vennerne.

Social Sniper
Social Sniper

Mere til historien

Flemming Ulrich Bøgh udviklede det strategiske spil fordi han var træt af, at se på sin inaktive søn foran hjemmets skærme. Hans ville skabe et spil der kunne spilles udenfor, og som krævede bevægelse.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
11 Kommentarer
Ældste
Nyeste Flest stemmer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer