Nu kan du hente Android 5.0 til Galaxy S5

55

Danske Samsung Galaxy S5 brugere kan nu hente den nyeste Android version, 5.0 Lollipop.

Selvom de seneste statistikker viser, at udbredelsen af Android 5.0 Lollipop stadig forgår i et sløvt tempo, så er Googles Nexus serie, LG G3 og flere Motorola telefoner allerede med på vognen, men sidder du med en Samsung Galaxy S5 og har sukket efter opdateringen, så er tiden nu oprundet.

Samsung Galaxy S5
Samsung Galaxy S5 (Foto: MereMobil.dk)

Flere danske brugere melder netop nu, at Android 5.0 Lollipop er klar til at blive installeret på Samsung Galaxy S5, der er dog et lille men. Opdateringen er endnu ikke frigivet via OTA (Over The Air), hvilket betyder du ikke kan opdatere din telefon, uden at koble den til din computer.

Det er nemlig via Samsungs egen PC-software, Samsung Kies, at opdateringen er blevet tilgængelig. Samsung brugere kan dog med få klik, installere softwaren og komme i gang med at lege med Android Lollipop.

Fordi flere og flere finder ud af, at de kan opdatere til Android 5.0, så melder Samsung Danmark på deres Facebook side, at der kan være overbelastning på serveren, hvilket får opdateringen til at fejle, eller slet ikke gå i gang.

Sådan opdaterer du via Kies

Android 5.0 Lollipop på Samsung Galaxy S5
Android 5.0 Lollipop på Samsung Galaxy S5

Er du Windows bruger skal du følge dette link, hvorpå du bliver bedt om at downloade installations-softwaren til Kies. Er du Mac bruger, skal du følge dette link.

Efter din computer har hentet filen, skal du blot installere softwaren. Når Kies er installeret og startet op, vil du blive bedt om at koble din telefon til computeren, herefter vil Kies automatisk søge efter den seneste software til din Galaxy S5. Når søgningen er færdig, vil du kunne vælge at opdatere til Android 5.0 Lollipop.

Det anbefales ligeledes, at tage backup af din telefons indhold inden opdateringen, det er ikke et krav, men i tilfælde af problemer er en backup uundværlig. Ligeledes er det altid en god idé at lave en nulstilling til fabriksindstillinger, da det kan være med til at rette eventuelle fejl eller problemer efter en stor opdatering, hvilket Android 5.0 er.

Mere til historien

Opdateringen til Android 5.0 Lollipop vil bringe mange nye features og funktioner med sig, blandt andet flere som er en del af Android 5.0, heriblandt sikkerhedsfunktioner som vi har beskrevet i vores artikel, Sådan sikrer du din Android.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
55 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer