Nu kan du hente Android 5.0 til Galaxy S5

Danske Samsung Galaxy S5 brugere kan nu hente den nyeste Android version, 5.0 Lollipop.

Selvom de seneste statistikker viser, at udbredelsen af Android 5.0 Lollipop stadig forgår i et sløvt tempo, så er Googles Nexus serie, LG G3 og flere Motorola telefoner allerede med på vognen, men sidder du med en Samsung Galaxy S5 og har sukket efter opdateringen, så er tiden nu oprundet.

Samsung Galaxy S5

Samsung Galaxy S5 (Foto: MereMobil.dk)

Flere danske brugere melder netop nu, at Android 5.0 Lollipop er klar til at blive installeret på Samsung Galaxy S5, der er dog et lille men. Opdateringen er endnu ikke frigivet via OTA (Over The Air), hvilket betyder du ikke kan opdatere din telefon, uden at koble den til din computer.

Det er nemlig via Samsungs egen PC-software, Samsung Kies, at opdateringen er blevet tilgængelig. Samsung brugere kan dog med få klik, installere softwaren og komme i gang med at lege med Android Lollipop.

Fordi flere og flere finder ud af, at de kan opdatere til Android 5.0, så melder Samsung Danmark på deres Facebook side, at der kan være overbelastning på serveren, hvilket får opdateringen til at fejle, eller slet ikke gå i gang.

Sådan opdaterer du via Kies

Android 5.0 Lollipop på Samsung Galaxy S5

Android 5.0 Lollipop på Samsung Galaxy S5

Er du Windows bruger skal du følge dette link, hvorpå du bliver bedt om at downloade installations-softwaren til Kies. Er du Mac bruger, skal du følge dette link.

Efter din computer har hentet filen, skal du blot installere softwaren. Når Kies er installeret og startet op, vil du blive bedt om at koble din telefon til computeren, herefter vil Kies automatisk søge efter den seneste software til din Galaxy S5. Når søgningen er færdig, vil du kunne vælge at opdatere til Android 5.0 Lollipop.

Det anbefales ligeledes, at tage backup af din telefons indhold inden opdateringen, det er ikke et krav, men i tilfælde af problemer er en backup uundværlig. Ligeledes er det altid en god idé at lave en nulstilling til fabriksindstillinger, da det kan være med til at rette eventuelle fejl eller problemer efter en stor opdatering, hvilket Android 5.0 er.

Mere til historien

Opdateringen til Android 5.0 Lollipop vil bringe mange nye features og funktioner med sig, blandt andet flere som er en del af Android 5.0, heriblandt sikkerhedsfunktioner som vi har beskrevet i vores artikel, Sådan sikrer du din Android.

Salget af foldbare telefoner vil vækste markant i 2022

Foldbare smartphones er ikke "folkelige", men salget er stærkt stigende og det ventes at stige yderligere, forudser analysefirma.

(mere…)
Samsung Galaxy Z Fold4 er opgraderet på kamera og holdbarhed

Kameraet er blevet betydeligt bedre, men også holdbarheden har fået et løft på den nye Galaxy Z Fold4.

(mere…)
Samsung Galaxy Z Flip4 er nutidens klaptelefon

Den nye klaptelefon Galaxy Z Flip4 er i forhold til Galaxy Z Flip3 forbedret på væsentlige punkter. Få overblikket her.

(mere…)
Galaxy Watch5-serien har lang strømtid og forbedret holdbarhed

Samsung Galaxy Watch5 og Galaxy Watch5 Pro skal ikke oplades hele tiden. Samsung har også fokuseret på holdbarheden.

(mere…)
Mød Galaxy Buds2 Pro - Samsung optimerer på superheadset

Samsung Galaxy Buds2 er blevet mindre og den aktive støjreduktion er forbedret.

(mere…)
Galaxy S23 Ultra får Snapdragon 8 Gen 2 processor

Galaxy S23-serien ventes, at blive annonceret i første kvartal næste år, men allerede nu forlyder det at processoren bliver næste generation af Snapdragon 8.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
55 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram