Året der gik 2014 – mobilåret i video-highlights

0

WEB-TV: Rejs med tilbage til 2014 og genoplev de store begivenheder med både succeser og skuffelser. Se med her.

Hvad husker du, som de største begivenheder i 2014, indenfor mobilområdet? Her er et web-TV indslag, hvor vi ser tilbage på nogle af de vigtigste highlights.

Sådan var mobilåret 2014

Overraskelser og skuffelser

På MereMobil.dk husker vi blandt andet Sony, for at være utroligt produktive, endda med gode produkter. Både Xperia Z2, Xperia Z3 samt Xperia Z1 Compact og Xperia Z3 Compact nåede butikkerne, plus det løse ved siden af, som Sony også stod for.

Web-TV: Xperia Z3 og Z3 Compact – se testen

LG overraskede på CES 2014 med LG G Flex, verdens første kurvede smartphone. Denne er netop blevet fulgt op af LG G Flex 2, på CES 2015.

2014 blev også året hvor Nokias mobildivision blev opslugt af Microsoft, og hvor teleselskaberne i Danmark måtte erkende, at mobilbetaling ikke lige var sagen for dem. Paii blev derfor solgt til konkurrenten Swipp.

Samsung sendte både Galaxy S5, Note 4 og Galaxy Alpha på markedet, og introducerede i de to seneste modeller aluminiumsramme, så måske er Samsung på vej væk fra fuldblods plastik.

Web-TV: Se testen af Galaxy Note 4

Trods anmelderroser havde HTC det vanskeligt. HTC One M8 blev ikke en succes, og det er tvivlsomt, hvad der i 2015 vil kunne gøre køberne interesserede i det brand, der for få år siden, var temmelig stort her i Danmark.

Succes var der til gengæld nok af hos Apple, der leverede årets mest solgte smartphone, og desuden høstede MereMobil.dk-prisen Årets Mobil 2014.

Web-TV: Hvilken iPhone skal du vælge?

De kinesiske producenter gjorde også væsen af sig. Huawei har i Danmark fået bedre fat, og med produkter som Mate 7 og Honor 6 viser de, at de sagtens kan konkurrere med de store, til en lavere pris.

Android 5.0 Lollipop så dagens lys, og på MereMobil.dk udråbte vi Lollipop som den hidtil bedste Android-version. Også Nexus 6 var vi rigtigt glade for.

Teleselskaberne bygger fortsat netværk, og Telenor/Telias netværkssamarbejde fik TDC op af stolen. De erklærede, at TDC nu vil bygge Danmarks bedste mobilnet. Og december rundede året af med nyheden om, at Telenor og Telia går sammen som ét fælles mobilselskab i Danmark.

Mere til historien

2015 er allerede begyndt, og CES-messen har allerede været leveringsdygtige produkter. Senere følger Mobile World Congress og IFA. På MereMobil.dk dækker vi det hele.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer