Ugens highlights – de mest læste artikler

OVERBLIK: Apple ombytter iPhone-opladere, da der er fare for overophedning. MobilePay åbner for flere muligheder i mobilbetaling. Læs ugens overblik.

Kalender

Ugen der gik på MereMobil.dk (Foto: John G. Pedersen)

Historien om, at Apple tilbagekalder iPhone-opladere, har uden sammenligning været den seneste uges absolut mest læste historie – kort sagt har den endda også været den mest læste indtil videre på MereMobil.dk.

Historien omhandler de lade-adaptere, der medfulgte til iPhone 3GS, iPhone 4 og iPhone 4S – og blev leveret mellem oktober 2009 og frem til september måned 2012. Desuden er laderen også solgt som ekstra-tilbehør uden telefon.

Tjek om din iPhone-lader er berørt

I ugen fulgte flere dages panik hos kunderne, og problemet er også omfattende. Der kan i værste fald være omkring en million opladere i Danmark, som tilhører den serie, der er berørt af ombytningsprogrammet.

Hvordan teleselskaberne og de autoriserede Apple-forhandlere gør i denne situation er lidt forskellig. Du kan blive klogere på, hvordan de enkelte takler problemet her.

En telefon-lancering er det også blevet til i den forgangne uge. Denne gang fra Amazon, som præsenterede deres første smartphone Fire Phone, der er en Android-smartphone, men tilpasset af Amazon selv. Den ligner ikke alle andre Android-telefoner. Du kan læse mere om den nye Fire Phone her.

Herhjemme er der også sket lidt på mobilbetalings-fronten, hvor MobilePay har åbnet op for nye muligheder. Det er nu blandt andet muligt, at få kaffen fra Scanomatsautomater og betale via MobilePay. Men det er ikke alt, for Danske Bank afslører også, at de nu har gjort det muligt for applikations-udviklere, at lade brugere betale via MobilePay.

MobilePay åbner op for betaling i andre apps

Læs også vores test af “mini-modellen” af LG G2 – nemlig LG G2 Mini – her.

Du kan læse ugens mest læste artikler herunder.

Hitlisten uge 25 2014

01. Apple tilbagekalder iPhone opladere

02. Danskerne i panik over farlige iPhone opladere

03. Fremtidens smartphone oplader har ladezone på 4,5 meter

04. Lavprisselskaber trumfer de store brands

05. Hjælp til ombytning af defekt iPhone oplader

06. Kommentar: Hvad er vigtigst? Indhold eller pris?

07. Kommende Lumia-modeller får ikke Nokia-brand

08. Roaming: Det koster data og samtaler i sommerferien

09. Nu kan mobilen endelig lave kaffe – med TopBrewer

10. Her er Amazon mobilen Fire Phone

Dette var ugens mest læste artikler på MereMobil.dk, men glæd dig til mange flere interessante historier i den kommende uge. Husk også at følge med via vores nyhedsbrev.

Mere til historien

MereMobil.dk er Danmarks nye mobilsite, som holder dig 100 % opdateret. På MereMobil.dk kan du læse mobiltest/anmeldelser, få tips, se web-tv indslag, lytte til podcasts, booke os til foredrag og/eller undervisning – samt læse en masse nyheder fra mobilbranchen.

Denne uges mobilnyheder

UGE 42: Huawei klar med Mate 10-serien, rygterne svirrer om HTC U11 Plus. Vi har testet Google Wifi og Apple TV 4K. Få ugens nyhedsoverblik her.

(mere…)
Denne uges mobilnyheder

UGE 41: Trejde iOS 11-version er udsendt. Google klar med "Forstyr ikke under kørsel”. Er trådløs opladning smart eller usmart?

(mere…)
Denne uges mobilnyheder

UGE 40: Google er klar med årets Pixel-telefoner. iPhone 8 Plus og Sony Xperia XZ1 har været under lup – læs vores tests. Her er ugens nyhedsoverblik.

(mere…)
Denne uges mobilnyheder – uge 39

UGE 39: 3310 og Nokia 8 kommer i nye versioner. Apple har udsendt endnu en ny iOS 11. Læs de nyeste rygter om Google Pixel. Her er ugens nyhedsoverblik.

(mere…)
Denne uges mobilnyheder – uge 38

UGE 38: Google har købt ind hos HTC, der lige nu arbejder på nyt flagskib. iPhone 8 og iPhone 8 Plus kan nu købes i Danmark. Få ugens nyhedsoverblik her.

(mere…)
Denne uges mobilnyheder – uge 37

Uge 37: Apple klar med iPhone X, iPhone 8 og iPhone 8 Plus. Rygter om Google Pixel event og TDC har købt Plenti. Få ugens nyhedsoverblik her.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram