MobilePay åbner op for betaling i andre apps

Danske Bank tager endnu et skridt mod udbredelsen af mobilbetaling. De tilbyder fremover applikations-udviklere, at lade kunderne betale med MobilePay.

MobilePay på Starbucks

MobilePay på Starbucks (Foto: MereMobil.dk)

Danske Bank har for alvor skabt en succes med MobilePay, som efterhånden kan benyttes flere og flere steder. Nu tager Danske Bank endnu et skridt for at få mobilbetaling udbredt. De tilbyder nemlig fremover applikations-udviklere, at de kan lade kunderne betale med MobilePay-applikationen. Det skriver Politiken.dk.

Det betyder, at kunderne ikke behøver tage dankortet op af lommen eller indtaste kortoplysninger, hvis de allerede benytter MobilePay.

- MobilePay app opdateret – viser dig nærmeste butik

- "Vi har store forventninger til det. Vi tror, at perspektiverne er rigtig store. Vi starter i dag med Scanomat, og gør os nogle erfaringer, men vi tror, at der er mange, der har en app eller vil bygge en app, der vil bruge vores løsning," siger Mark Wraa-Hansen, der er chef for Mobilepay-divisionen i Danske Bank.

Muligheden kommer til alle landets virksomheder fra oktober måned af. Og Danske Bank forventer, at mange applikations-udviklere vil være interesserede i at koble sig op på MobilePay-systemet, som får sin debut med køb af kaffe fra Scanomat-automater.

- Nu kan mobilen endelig lave kaffe – med TopBrewer

- "Vi har talt med flere virksomheder, der fortæller, at brugerne ofte falder fra, lige så snart de skal indtaste deres kortoplysninger. Det kan den her løsning måske hjælpe virksomhederne med," siger Mark Wraa-Hansen.

Desuden har Dansk Supermarked åbnet op for, at man på deres Starbucks-kaffebarer kan betale med MobilePay.

 - Kunder i Dansk Supermarked skal kunne betale med MobilePay

Mere til historien

Danske Bank lancerede MobilePay for lidt over et år siden. Applikationen er hentet mere end én million gange. I februar begyndte Danske Bank at gøre det muligt for erhvervsdrivende at modtage betaling via deres app.

20 procent af alle betalinger sker fra mobilen

En ny undersøgelse fra Danmarks Nationalbank viser, at 1 ud af 5 betalinger i de fysiske butikker nu sker fra telefonen.

(mere…)
MobilePay sætter rekorder på nethandel

Julemåneden sætter ingen rekorder i 2021, som det ser ud lige nu. Men det gør hele 2021, hvor der i gennemsnit har været over en millioner daglige betalinger.

(mere…)
MobilePay slog atter rekorder på Black Friday 2021

Black Friday er blevet til Black Week, hvilket spreder danskernes shopping ud. Black Friday er dog fortsat størst.

(mere…)
Skattestyrelsen må tjekke MobilePay-overførsler

Skatterådet har givet Skattestyrelsen lov til at hente oplysninger om MobilePay-brugere med høje overførsler.

(mere…)
Dansk app-bank melder krig mod MobilePay

Lunar vil gøre det lettere for kunderne at handle på nettet.

(mere…)
MobilePay har sat ny rekord for flest overførsler

KORT NYT: Den danske mobilbetalingsapp MobilePay har hen over sommeren oplevet stor fremgang i antallet af transaktioner. Juni er ny rekord.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram