MobilePay åbner op for betaling i andre apps

0

Danske Bank tager endnu et skridt mod udbredelsen af mobilbetaling. De tilbyder fremover applikations-udviklere, at lade kunderne betale med MobilePay.

MobilePay på Starbucks
MobilePay på Starbucks (Foto: MereMobil.dk)

Danske Bank har for alvor skabt en succes med MobilePay, som efterhånden kan benyttes flere og flere steder. Nu tager Danske Bank endnu et skridt for at få mobilbetaling udbredt. De tilbyder nemlig fremover applikations-udviklere, at de kan lade kunderne betale med MobilePay-applikationen. Det skriver Politiken.dk.

Det betyder, at kunderne ikke behøver tage dankortet op af lommen eller indtaste kortoplysninger, hvis de allerede benytter MobilePay.

MobilePay app opdateret – viser dig nærmeste butik

– “Vi har store forventninger til det. Vi tror, at perspektiverne er rigtig store. Vi starter i dag med Scanomat, og gør os nogle erfaringer, men vi tror, at der er mange, der har en app eller vil bygge en app, der vil bruge vores løsning,” siger Mark Wraa-Hansen, der er chef for Mobilepay-divisionen i Danske Bank.

Muligheden kommer til alle landets virksomheder fra oktober måned af. Og Danske Bank forventer, at mange applikations-udviklere vil være interesserede i at koble sig op på MobilePay-systemet, som får sin debut med køb af kaffe fra Scanomat-automater.

Nu kan mobilen endelig lave kaffe – med TopBrewer

– “Vi har talt med flere virksomheder, der fortæller, at brugerne ofte falder fra, lige så snart de skal indtaste deres kortoplysninger. Det kan den her løsning måske hjælpe virksomhederne med,” siger Mark Wraa-Hansen.

Desuden har Dansk Supermarked åbnet op for, at man på deres Starbucks-kaffebarer kan betale med MobilePay.

 – Kunder i Dansk Supermarked skal kunne betale med MobilePay

Mere til historien

Danske Bank lancerede MobilePay for lidt over et år siden. Applikationen er hentet mere end én million gange. I februar begyndte Danske Bank at gøre det muligt for erhvervsdrivende at modtage betaling via deres app.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer