Hvad er vigtigst? Indhold eller pris?

KOMMENTAR: Telmore er i dag klar med en stor make-over.  Vil kunderne have et indholdsabonnement, eller det fortsat hvor mobilpakken er billigst, der er vigtigst?

Telmore Rasmus Busk

Telemores direktør Rasmus Busk (Foto: MereMobil.dk

Telmore indkaldte i sidste uge pressen, der skulle høre om det nye abonnementstiltag Telmore Play. Direktøren i teleselskabet, Rasmus Busk, brugte lejligheden til at lægge vægt på den store revolution, han mente abonnementet er i branchen.

- ”Velkommen til det nye Telmore,” var en af de formuleringer, han brugte ved præsentationen.

Telmore Play er et abonnementet, der inkluderer 12 digitale tjenester, som mobilkunden kan anvende i fuldt omfang. Det f.eks. muligt at se film fra HBO Nordic, indhold fra TV 2 Play eller læse bøger på Mofibo.

Det særlige er, at de tilknyttede tjenester kan anvendes i fuldt omfang, og ikke kun på mobilen. Brugeren kan dog kun logge på samme tjeneste én gang på hver enhed. Så ikke noget med at se HBO på både telefon og tablet samtidigt.

Direktør: Konkurrenterne er overraskede

Rasmus Busk mener konkurrenterne bør klø sig i håret, da indhold tilknyttet mobilabonnementet, ventes at blive fremtiden og det nye fokus, fremfor lave mobiltakster.

Morten Imsgaard, aktieanalytiker i Sydbank har i en analyse skrevet, at det TDC-ejede selskab har udnyttet sin enorme forhandlingsstyrke, og produktet er generelt meget svært for konkurrenterne at kopiere.

Når ret skal være ret, så har andre selskaber også i nogle sammenhænge indhold med i mobilpakken. Telia har løsninger hvor Spotify og HBO kan lægges på som ekstra tjeneste. 3 har Deezer og Telenor har WiMP. Så det er set før, blot ikke i et så stort omfang, som det Telmore nu tilbyder.

- Indholdstjenester bliver fremtiden på mobilmarkedet

Hvad nu...

Mandag den 16. juni 2014 er datoen hvor en ny æra er sat i gang, ifølge Telmore.

Relanceret og opdateret hjemmeside, nyt indholdsabonnement som en del af mobilpakken til 249 kroner om måneden, og en ny datapakke-mulighed med 40 GB om måneden.

Nu er spørgsmålet så, om konkurrenterne i dag sidder i krisemøde eller afventer situationen.

Jeg synes, det er svært at gennemskue hvorvidt Telmore Play reelt er en revolution. Selvfølgelig kan det være en god løsning, hvis man i forvejen er kunde hos flere af tjenesterne, da der klart er tale om en besparelse.

Jeg har min tvivl om, hvorvidt mobilkunderne vil flokkes om det nye abonnement, eller om de foretrækker at adskille tingene, og fortsat blot fokuserer på, hvor de traditionelle mobilpakker er billigst.

- Telmore lancerer 40 GB datapakke

Mere til historien

Danskerne er langt fremme i skoene hvad angår indholdstjenester. Mere end halvdelen af mellem 21 og 50 år har abonnement på en online streaming-tjeneste. Spørgsmålet er nu, om Telmore får held til at kombinere mobilminutter med indholdsminutter.

Her er prisen på PlayStations nye abonnementer

Sony er på vej med en ny abonnementstjeneste til PlayStation. Se den danske pris her.

(mere…)
Ubegrænset lytning i Chapter forsvinder hos Telmore

Chapter lukker for ubegrænset lytning hos Telmore Play-kunderne.

(mere…)
Fastnet bliver nu endnu dyrere hos YouSee

YouSee har annonceret, at der er prisstigninger på vej på mere end 10 procent til omkring 300.000 fastnetkunder.

(mere…)
Mange har ikke styr på deres abonnementer – har du?

Nye tal fra Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen viser, at mere end hver femte betaler for et abonnement, som de ikke bruger. Har du styr på dine?

(mere…)
Find nemmere rundt i mobilselskaber og sammenlign abonnementer nemt

Du kan selv lave et tele-pristjek og se om du har det bedste om billigste mobilabonnement. Læs her hvordan du sammenligner telepriserne.

Smartphone
Tag et tele-pristjek på mp.dk og sammenlign de bedste mobilabonnementer netop nu (Foto: Jonas Leupe)

####

Mobilen er en essentiel del af hverdagen for rigtigt mange. De fleste går derfor også op i at have en god og solid telefon, som kan leve op til de mange krav og ønsker, som de fleste har i dag. Det er uanset om man har brug for et godt kamera, stærke processer, en holdbar skærm, eller et elegant design.

Ligeså vigtig som mobilen er, er dog også det mobilselskab, som man har tilknyttet. Uden det rette abonnement, så er de fleste telefoner ikke meget værd.

Der er dog mange mobilselskaber på markedet. Det kan derfor være svært at vælge det rette abonnement. Gennem den rette guide online, har man dog mulighed for, at sammenligne abonnementer og se efter deres forskellige fordele og altså ikke blot deres prisforskelle.

mp.dk kan du få detaljerede sammenligninger, over de bedste mobilselskaber på markedet, så du kan finde det helt rette til dig.

Gennemskuelighed med priserne

I tilfælde af de fleste mobilselskaber, så er det ikke så ligetil med priserne.

Der er naturligvis den månedlige pris, hvor man lægger langt den største del af sine omkostninger. Det er dog også vigtigt at holde øje med de andre priser, som er forbundet med et abonnement.

Med guiden i ovenstående link kan du også sammenligne priserne for oprettelse ved et bestemt mobilselskab. Samtidig kan du også se, om der er en bindingsperiode hos de forskellige selskaber. Her kan der nemlig ofte ligge visse skjulte gebyrer, især hvis du ikke er opmærksom på bindingsperioden.

Find det rette tilbud

Det rette mobilselskab kan ofte stå og falde på et særligt tilbud, hvis du vælger at oprette dig hos dem. Disse særlige tilbud bliver også oplistet på mp.dk, så du ikke blot kan sammenligne priserne for de forskellige selskaber, men også de ekstra fordele, som du kan få ud af at oprette dig ved selskabet.

Ofte kan du modtage specielle priser, gavekort eller andre fordele, som kan gøre et bestemt selskab endnu mere tiltalende.

Mere information og flere detaljer

Udover omkostninger, så kan du finde detaljer omkring selskabernes tekniske services. Det er ting som mængden af data i abonnementet, hvilket netværk som selskabet benytter og hvordan fordelene er i udlandet.

Naturligvis kan du også se, om det specifikke selskab har gode anmeldelser og ratings. På denne måde finder du kun de bedste og mest anvendte selskaber. Med den rette information og specifikke detaljer, kan du blive klar med det helt rigtige abonnement til netop dine behov. 

Det koster PlayStation Plus - se priser og indhold i pakkerne

OVERBLIK: Se priserne og indholdet i de nye PlaySration Plus abonnementer til PlayStation.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
11 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram