Danskerne rev OnePlus 5 ned ad hylderne

Ved en særlig pop-up event, hvor der blev solgt et begrænset antal af OnePlus 5, var flere hundrede danskere var mødt op. Alle fik en telefon med hjem.

OnePlus 5 pop-up event i 3Huset (Foto: 3)

OnePlus 5 pop-up event i 3Huset (Foto: 3)

OnePlus offentliggjorde i tirsdags deres nye flagskib OnePlus 5. Allerede i går kunne teleselskabet 3 lukke dørene op for et særligt pop-up event i 3Huset på Strøget i København. Her kunne hungrende OnePlus-fans mellem klokken 16.00 og 20.00 købe den nye topmodel.

Danskerne er i kø efter OnePlus 5

Fremmødet af OnePlus-fans var så stort, at det mest af alt mindede om de iPhone-lanceringsevents, som tidligere var ”en kæmpe fest”. Det virker også til, at OnePlus har forstået at fortsætte hypen omkring deres produkter, selvom de ikke længere kun kan købes, hvis man har en invitation.

3 oplyser, at der var en super god stemning og mere end 300 mennesker havde sat sig i kø før salget begyndte klokken 16. De føreste tre OnePlus-fans havde sat sig i kø onsdag morgen klokken 7. Køen endte med at være mere end 100 meter lang og sno sig hele vejen ned af sidegaden Hyskenstræde og om hjørnet på Kompagnistræde.

Det var primært OnePlus-fans, som havde fundet vej til 3’s butik, og flere havde allerede en OnePlus 3T i lommen. De mest hard-core fans var mødt op i deres OnePlus T-shirts.

Selvom der var et begrænset antal telefoner til salg var tallet dog så stort, at ingen gik slukøret hjem. Der var nemlig telefoner nok til alle.

Den officielle salgsstart er tirsdag den 27. juni 2017.

Prisen på OnePlus 5 starter ved 3.799 kroner uden abonnement for modellen med 6 GB RAM og 64 GB intern hukommelse. Mens modellen med 8 GB RAM og 128 GB intern hukommelse koster 4.299 kroner uden abonnement.

OnePlus 5 – mød den nye kinesiske powermobil

Billeder fra OnePlus 5 eventen

Mere til historien

Apple havde tidligere stor succes med at få mobilkøberne ud i kø foran butikkerne – både i ind- og udland. Men med tiden er dette blevet mindre, hvilket formentlig blandt andet skyldes, at man kan købe telefonerne online samtidig nu. Du kan se vores web-tv indslag, der omhandler den dalende interesse for at lægge sig i kø for nye iPhones.

Nye OnePlus-telefoner på vej – de seneste rygter

Det ventes, at vi inden for de næste måneder får mindst to nye OnePlus-modeller.

(mere…)
OnePlus Nord 5 er snart på vej

RYGTE: OnePlus Nord 4 springes over. OnePlus ventes at gå direkte på 5’eren.

(mere…)
OnePlus Watch 2 test | én ting gør hele forskellen

TEST: 100 timer uden en oplader. Lækkert design og relevante funktioner. Læs min OnePlus Watch 2 test.

(mere…)
Nu sælger 3 brugte telefoner

Du kan spare 4.800 kroner på en iPhone, hvis den må være brugt.

(mere…)
Udfordrer Samsung på batteritid – mød OnePlus Watch 2

OnePlus Watch 2 imponerer på batteritiden, der sætter Samsung Galaxy Watch og Apple Watch til vægs.

(mere…)
Der teases for OnePlus Watch 2

Skal man tro de seneste rygter, så er OnePlus klar med et nyt smartwatch i næste uge, der ventes at hedde OnePlus Watch 2.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
10 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram