Danskerne rev OnePlus 5 ned ad hylderne

Ved en særlig pop-up event, hvor der blev solgt et begrænset antal af OnePlus 5, var flere hundrede danskere var mødt op. Alle fik en telefon med hjem.

OnePlus 5 pop-up event i 3Huset (Foto: 3)

OnePlus 5 pop-up event i 3Huset (Foto: 3)

OnePlus offentliggjorde i tirsdags deres nye flagskib OnePlus 5. Allerede i går kunne teleselskabet 3 lukke dørene op for et særligt pop-up event i 3Huset på Strøget i København. Her kunne hungrende OnePlus-fans mellem klokken 16.00 og 20.00 købe den nye topmodel.

- Danskerne er i kø efter OnePlus 5

Fremmødet af OnePlus-fans var så stort, at det mest af alt mindede om de iPhone-lanceringsevents, som tidligere var ”en kæmpe fest”. Det virker også til, at OnePlus har forstået at fortsætte hypen omkring deres produkter, selvom de ikke længere kun kan købes, hvis man har en invitation.

3 oplyser, at der var en super god stemning og mere end 300 mennesker havde sat sig i kø før salget begyndte klokken 16. De føreste tre OnePlus-fans havde sat sig i kø onsdag morgen klokken 7. Køen endte med at være mere end 100 meter lang og sno sig hele vejen ned af sidegaden Hyskenstræde og om hjørnet på Kompagnistræde.

Det var primært OnePlus-fans, som havde fundet vej til 3's butik, og flere havde allerede en OnePlus 3T i lommen. De mest hard-core fans var mødt op i deres OnePlus T-shirts.

Selvom der var et begrænset antal telefoner til salg var tallet dog så stort, at ingen gik slukøret hjem. Der var nemlig telefoner nok til alle.

Den officielle salgsstart er tirsdag den 27. juni 2017.

Prisen på OnePlus 5 starter ved 3.799 kroner uden abonnement for modellen med 6 GB RAM og 64 GB intern hukommelse. Mens modellen med 8 GB RAM og 128 GB intern hukommelse koster 4.299 kroner uden abonnement.

- OnePlus 5 – mød den nye kinesiske powermobil

Billeder fra OnePlus 5 eventen

Mere til historien

Apple havde tidligere stor succes med at få mobilkøberne ud i kø foran butikkerne - både i ind- og udland. Men med tiden er dette blevet mindre, hvilket formentlig blandt andet skyldes, at man kan købe telefonerne online samtidig nu. Du kan se vores web-tv indslag, der omhandler den dalende interesse for at lægge sig i kø for nye iPhones.

Salget af OnePlus-telefoner er stoppet i Tyskland

Brud på patentrettigheder har ført til et øjeblikkeligt stop for salg af OnePlus og Oppo-telefoner i Tyskland.

(mere…)
OnePlus har ikke droppet ’alert slider’ for altid

Hvis alert slider er vigtig for dig, skal du ikke købe OnePlus 10T, men fremtiden byder på nye telefoner MED knappen, fortæller OnePlus.

(mere…)
OnePlus 10T – en billigere OnePlus 10 Pro

Den mangler lidt for at være en topmodel. Til gengæld er prisen interessant og du får den helt nye Snapdragon processor. Se hvilke forskelle der er på OnePlus 10T og OnePlus 10 Pro her.

(mere…)
OnePlus 10T: De sidste detaljer er afsløret

Vi har allerede set billeder af den kommende telefon og lidt detaljer. Nu får vi de sidste specifikationer.

(mere…)
OnePlus 10T vil mangle to vigtige egenskaber

Ingen fysisk ’alertslider’ og uden Hasselblad-branded kamera, fortæller OnePlus.

(mere…)
OnePlus 10T kommer i august

Sommeren er for alvor over os her i Danmark og OnePlus inviterer OnePlus til stor lanceringsevent om nogle uger. De vil præsentere OnePlus 10T 5G.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
10 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram