Danskerne er i kø efter OnePlus 5

De første danskere har lagt sig i kø for, at sikre sig et eksemplar af den nye OnePlus 5. 3Huset har nemlig eksklusiv salgsstart i dag mellem klokken 16.00 og 20.00.

Danskerne har lagt sig i kø foran 3Huset på Strøget i København forud for den eksklusive salgsstart på OnePlus 5 (Foto: 3)

Danskerne har lagt sig i kø foran 3Huset på Strøget i København forud for den eksklusive salgsstart på OnePlus 5 (Foto: 3)

En række danskere har netop nu lagt sig i kø foran 3Huset på Strøget i København. Årsagen til kødannelsen er, at teleselskabet i dag får et begrænset antal eksemplarer af den nye OnePlus 5-telefon til salg.

OnePlus 5 – mød den nye kinesiske powermobil

Telefonen har officiel salgsstart tirsdag den 27. juni 2017.

Det er sjældent telefoner giver anledning til kø foran butikkerne. Tidligere har det kun været Apples iPhones, som har kunne få folk til at sætte sig i kø i timevis. Antallet af mennesker i køen er dog dalet de seneste år, hvor der også har været åbnet op for køb i webshops.

 – Få danskere i kø for nye iPhones – køber hjemmefra

Teleselskabet 3 kan ikke oplyse, hvor mange OnePlus 5’ere der vil være på lager til pop-up eventen, men der er ifølge teleselskabet tale om et begrænset parti, og hver kunde kan købe én OnePlus 5.

OnePlus 5 specifikationerne mod OnePlus 3T

Kunderne får en goodiebag med i købet, som indeholder merchandise fra OnePlus. Der vil blandt andet være et OnePlus mobilcover og en OnePlus 5 T-shirt i goodiebagen.

Mens der ventes på, at pop-up eventen starter klokken 16.00 sørger 3 for siddepladser udenfor butikken, samt vand og en isvogn til de kunder, som er i kø foran butikken.

Eksklusiv salgsstart

3Huset er et af ti udvalgte steder i verden, hvor man altså i dag kan få fingre i den nye topmodel, som de første. Teleselskabet 3 har nemlig som OnePlus’ eksklusive partner i Danmark fået mulighed for at sælge et begrænset parti af den nye smartphone. Det sker ved en ’pop-up event’ i 3Huset på Vimmelskaftet den 21. juni kl. 16-20.

– ”I marts indgik vi i et eksklusivt samarbejde med OnePlus med lanceringen af OnePlus 3T. Salget af dette pragteksemplar af en smartphone har levet mere end op til vores forventninger. Derfor er vi naturligvis vældig godt tilfredse med at få den næste topmodel på hylderne i 3Huset mindre end 24 timer efter annonceringen. Og det skal naturligvis fejres på vanlig 3-vis med balloner og forkælelse til de kunder, som møder op,” siger David Elsass, der er privatdirektør hos 3.

Prisen på OnePlus 5 starter ved 3.799 kroner uden abonnement for modellen med 6 GB RAM og 64 GB intern hukommelse. Mens modellen med 8 GB RAM og 128 GB intern hukommelse koster 4.299 kroner uden abonnement.

OnePlus 5 – pris og tilgængelighed i Danmark

Mere til historien

Hvis du ikke har mulighed for, at stille dig i kø foran 3Huset på Strøget i København, så kan du allerede nu forudbestille OnePlus 5 hos 3. Ligesom den kommer i almindeligt salg tirsdag den 27. juni 2017.

OnePlus 4 spottet på Geekbench

En ny OnePlus-model er spottet på Geekbench og det rygtes, at der måske er tale om OnePlus Nord 4.

(mere…)
OnePlus Pad Go og OnePlus Watch 2 er i handlen

Den nye tablet OnePlus Pad Go og nye variant af OnePlus Watch 2 er klar i handlen. Se pris og tilgængelighed her.

(mere…)
Detaljerne afsløret på ny OnePlus topmodel

Oplysninger om en ny topmodel fra OnePlus er afsløret. Du kan se detaljerne her.

(mere…)
Teleselskabet 3 oplever markant fremgang

KORT NYT: Første kvartal 2024 har været rigtigt godt, når det kommer til kundevæksten, hos teleselskabet 3.

(mere…)
Ny variant af OnePlus Watch 2 er snart tilgængelig

OnePlus er på vej med en ny variant af deres populære OnePlus Watch 2. Det bliver tilgængeligt i næste uge.

(mere…)
OnePlus klar med ny tablet

KORT NYT: OnePlus har netop lanceret en ny mellemklasse-tablet, som allerede lander i handlen i næste uge.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram