Få danskere i kø for nye iPhones – køber hjemmefra

Engang var der midnatsåbent, men det er slut i år. Få danskere nyder tropenætterne foran telebutikkerne – og køber i stedet iPhones hjemmefra.

iPhone-fan i kø foran 3Butikken i City 2 Høje Taastrup (Foto: 3)

iPhone-fan i kø foran 3Butikken i City 2 Høje Taastrup (Foto: 3)

Det har siden den første iPhone kom til Danmark i 2008 været lig med en ”fest” når der var salgsstart på de nye iPhones. Eksempelvis har blandt andet Shagga Loveless holdt en mindre koncert på Strøget i København kort før salgsstarten gik klokken 00.01.

 – Historisk tilbageblik: Dengang iPhone kom til Danmark

De første år var det primært i hovedstaden, at der var midnatsåbent – senere kom det dog rundt i landet, hvilket også gjorde køerne foran butikkerne blev mindre og mindre.

Og i takt med, at der er kommet forsalg og ventelister – ja, så har de mange mennesker altså droppet køerne og ventet hjemme i varmen i stedet.

WEB-TV: Mindre kø-interesse for nye iPhones

I år er det også begrænset, hvor mange mennesker, der har sat sig i kø for at være blandt de første til at få de nye iPhone 7-modeller.

 – Her er iPhone 7 og iPhone 7 Plus

Dansk salgsstart i morgen tidlig

En tur igennem gågaden i Odense viser også, at der på ingen måde er midnatsåbent i butikkerne i år. Vi fandt én enkelt, der sad foran 3Butikken i Odense og ventede på, at erhverve sig en af de nye iPhone-modeller. Men ellers var der ikke mange mennesker i de odenseanske gader.

Og det var også hos en 3Butik, at den første dansker havde sat sig i kø – 22 timer før salgsstarten. Det oplyser 3 til MereMobil.dk.

 – Denne iPhone 7-model sælger bedst

iPhone-fan i kø foran 3Butikken i Odense (Foto: MereMobil.dk)

iPhone-fan i kø foran 3Butikken i Odense (Foto: MereMobil.dk)

Den 19-årige Rasmus Peter Kling Jensen satte sig nemlig i kø torsdag formiddag foran 3Butikken i City 2 i Høje Taastrup. Han skal altså vente til i morgen tidlig kl. 8.01, hvor 3 starter salget. Siden er køen vokset blandt andet med et kendt ansigt – nemlig en Rasmus Peter Kling Jensen også sad i kø med, da iPhone 6 udkom i 2014. Det skriver BT.dk.

 – iPhone 7 og iPhone 7 Plus – det siger anmelderne

I Odense stødte vi heller ikke på nogen foran Humac, Telenor, Telia eller TDC. Så har du lyst til, at få fingre i en af de nye iPhone-modeller, er det ikke for sent at komme afsted.

Umiddelbart ser det jo ikke ud til, at gå ud over salgstallene, at danskerne ikke stiller sig i kø.

 – MARKEDSTAL: Så godt sidder Apple på Danmark

 – Teleselskaber: iPhone SE rammer plet

Mere til historien

I år kan danskerne købe iPhone 7 og iPhone 7 Plus samtidig med de også sættes til salg på hjemmemarkedet i USA. Det er måske også derfor, at de danske mobilforhandlere og teleselskaber ikke holder midnatsåbent – simpelthen fordi de ikke ”må” før telefonen sælges i hjemlandet. Det kan også handle om, at teleselskaberne dog blot vurderer, at tiden er løbet fra ”midnatsåbent” og en lille fest i forbindelse med salgsstarten.

Læs også:

iPhone 8 får et unikt design

Den store årlige Apple-event – dette kan du forvente

Datoen for udviklerkonferencen WWDC, som Apple afholder hvert år, er offenliggjort.

(mere…)
Stort søgsmål: Apple skaber monopol

App Store, Apple Watch, og et lukket system. Nu skal Apple forholde sig til et nyt søgsmål. Denne gang er det hjemme i USA.

(mere…)
Apple klar med ny vigtig iOS-opdatering

Apple har netop frigivet nye softwareopdateringer til de forskellige platforme. Nyt til iOS, VisionOS og iPadOS. Download nu.

(mere…)
Apple annoncerer nye iPads i næste uge

Nye iPad-modeller kan være på vej - måske allerede i næste uge. Sådan lyder de seneste rygter.

(mere…)
Google Gemini skal måske drive AI-funktionerne i iOS 18

Måske får iPhone i iOS 18 indbygget AI-funktionalitet, som er leveret af konkurrenten Google Gemini.

(mere…)
Apple Vision Pro på vej i flere lande

RYGTE: Apple vil snart tilføjet 12 nye sprog til det virtuelle keyboard i Apple Vision Pro. Det får gang i rygterne om lancering i flere lande.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
3 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram