Apple Music vil fungere med Sonos

Sonos vil få Apple Music integreret blot ikke ved åbningen af tjenesten.

Sonos multiroom-system

Sonos multiroom-system

Efter præsentationen af musikstreamingtjenesten Apple Music stod mange ejere af Sonos multiroomsystem og undrede sig over, hvorvidt Apple Music vil fungere med Sonos.

Et system som Sonos er virkelig smart, men kun så længe de musikservices man anvender, er understøttet. Sonos oplyser til MereMobil.dk, at deres system kommer til at virke med Apple Music.

– ”Apples service er ikke tilgængelig på Sonos ved åbningen, men vi ser frem til at arbejde med Apple, så Apple Music bliver en del af Sonos, så snart de er klar,” lyder det i en kommentar fra Sonos.

Der gives ikke nogen præcis dato på, hvornår understøttelsen vil være implementeret.

Her er hvad du skal video om Apple Music

Vigtigheden af implementeringen underbygges af Sonos egne tal som viser, at 92 procent af musiklytningen via systemet sker på streamingtjenester, og altså ikke brugerens eget lokalt placerede musikudvalg.

Brugerne af Sonos lytter, efter købet af systemet, til mere musik nu end dengang hvor musikken blev købt til evig eje. 78,6 procent af kunderne angiver, at de efter købet af Sonos lytter til mere musik.

Apple Music åbner i 100 lande den 30. juni 2015, og bliver med 800 millioner aktive iTunes konti, en seriøs konkurrent til Spotify, som ifølge egne tal har 15 millioner betalende kunder.

iOS 9 – alt om den nye opdatering

Mere til historien

Apple Music er ikke kun musik. Der vil også være en streaming radiostation med navnet Beats1 samt adgang til musikvideoer i HD-kvalitet.

Apple går efter rettigheder til VM i klubfodbold

Streamingtjenesterne går efterhånden mere og mere efter sportsrettigheder, da der er "kunder i sport". Det gælder også Apple.

(mere…)
Endelig Sonos! Endelig!

Sonos har netop annonceret en nyhed, som jeg har ventet længe på.

(mere…)
Netflix vækster i første kvartal 2024

KORT NYT: Netflix har haft en god start på 2024, hvor første kvartal viste større vækst i abonnenter end forventningerne havde været.

(mere…)
Max: Her er priserne i Danmark

I næste måned sættes stikket i til Max. Her er priserne på abonnementerne. Læs mere om dem her.

(mere…)
Sportfan? Du kommer til at betale

Fra den kommende sportssæson er det nye tider på streamingtjenesterne. Regningen ender hos dig som sportsfan.

(mere…)
Disney+ overtager fodboldrettigheder

Disney+ Danmark har sikret sig rettighederne til en række europæiske topkampe.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram