Få et smugkig på de nye Nexus modeller

Video: For to uger siden lancerede Google en ny række af Nexus produkter. Nu nu kan du få et eksklusivt førstehåndsindtryk af de nye modeller.

Google lancerede for to uger siden tre nye produkttilføjelser til deres populære Nexus-serie, som er kendt for at give en ren Google oplevelse til forbrugerne. Med andre ord. Man får Android leveret, som Google ønsker at det skal tage sig ud, uden at der har været en producent inde i billedet, som har lagt sin egen brugerflade på. Det ser vi eksempelvis med Samsungs Android baserede telefoner, hvor de har lagt deres Touchwiz brugerflade ovenpå det grundlæggende Android system.

De tre nye produkter er henholdsvis en ny smartphone, Nexus 6, der er lavet i tæt samarbejde med Motorola, en ny tablet, Nexus 9, som HTC har bidraget til, samt en ny medieafspiller, der har fået navnet Nexus Player.

Her er alle Googles Nexus nyheder

Hvis du er interesseret i et af de tre nye produkter, eller måske dem alle sammen, så er der nu mulighed for at få et eksklusivt førstehåndsindtryk af de nye enheder.

En række amerikanske medier har nemlig haft en gylden chance for at kaste deres kritiske blikke på de nye produkter. For at gøre det hele lidt lettere så har vi her samlet tre af de videoer, der lige nu florerer på YouTube, hvor enten Nexus 6, Nexus 9 eller Nexus Player har været en tur foran kameralinsen.

1. Google Nexus Player

Først i rækken finder du en video lavet af det amerikanske medie Engadget, som fokuserer på den nye medieafspiller Nexus Player.

2. Google Nexus 6

Hvis du har primær interesse i Googles nye store Nexus telefon, så bør du tage et kig på denne video fra Phonearena, hvor de udpakker den nye Nexus smartphone

3. Google Nexus 9

Hvis det er en tablet du er på jagt efter, så bør bestemt overveje at stifte bekendtskab med Google Nexus 9, der er en tablet produceret i samarbejde med taiwanske HTC. Du kan danne dig et førstehåndsindtryk af den nye tablet fra Google i denne video fra Technobuffalo

Mere til historien

Det forventes at Nexus 6 bliver tilgængelig i midten af november til en pris der starter fra 5.499 for modellen med 32 GB indbygget hukommelse.

Voldsomt stort og fedt – se min test af Apple Watch Ultra 2

TEST: Apple Watch Ultra 2 er virkelig fedt. Se her om du har brug for den nyeste model.

(mere…)
Chromebook-sagen: Digitale redskaber i undervisningen er i fare

Den langstrakte sag om brugen af Chromebooks og Google Workspace i folkeskolen trækker endnu en gang ud.

(mere…)
Googles næste foldbare får måske nyt navn

Google Pixel Fold var den første foldbare fra Google. Nu går rygterne på, at efterfølgeren får et andet navn. Læs mere om det her.

(mere…)
Google Magic Editor på vej til alle – også iPhone og iPad

Googles AI-fotoværktøj, Magic Editor, er på vej til Android-telefoner, samt iPhone og iPad i løbet af maj.

(mere…)
Ny “find min mobil” virker offline

Google er begyndt udrulningen af den nye "Find My Device". Også dine hovedtelefoner vil kunne spores.

(mere…)
Kilder: Google overvejer betaling for søgninger

Google er presset af OpenAI's ChatGPT, og kan stå foran den største omvæltning i søge-forretningen.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram