Gratis Office og 1 TB plads i skyen hos Telenor

Telenors kunder får adgang til gratis Office-pakke, og op til 1 TB (terabyte) plads på OneDrive. Unikt samarbejde med Microsoft testes i Danmark.

Mængden af data der skabes af mennesker er enorm og stadig stigende. Derfor stilles der stadig større krav til opbevaring af disse data, hvilket mange klarer enten på computeren, mobilen, USB-harddiske eller de såkaldte cloudtjenester.

Ifølge en undersøgelse Epinion har lavet for Telenor så har hver anden dansker, svarende til 47 procent, oplevet at miste digitale billeder og andet materiale på grund af manglede backup.

Microsoft og Telenor åbner nu et pilotprojekt i Danmark hvor alle Telenors 600.000 privatkunder tilbydes mellem 100 GB og 1 TB (1000 GB) plads på Microsofts cloudtjeneste OneDrive, uden omkostninger.

Individuelle kunder med et enkelt abonnement får 100 GB plads, mens abonnenter som har indgået en familieaftale med teleselskabet får 1 TB plads per familiemedlem.

Telenor er klar med HD-voice

Gratis Office-pakke til alle

En anden del af det nye samarbejde er fri adgang til et af Microsofts mest populære produkter, Office-pakken.

Kunderne får adgang til at installere Office 365 Home på op til fem computere. Pakken indeholder Word, Excel, Outlook, Powerpoint, Onenote, Publisher og Access.

Office kan frit downloades og installeres på computeren. Derudover kan Office tilgås via apps til både iPhone, iPad og Windows Phone. Android-brugere kan benytte Office med begrænsede redigeringsmuligheder.

Vælger man på et tidspunkt ikke længere at være kunde hos Telenor, er der mulighed for at købe sig videre adgang tjenestene. Dataene på OneDrive slettes dog ikke.

Normalprisen for 100 GB dataplads er 14 kroner per måned. Office 365 Home koster 799 kroner per år for en licens med samlet fem bruger – hvis altså ikke teleabonnementet er tegnet hos Telenor.

Der åbnes for kunderne den 8. oktober, og udrulningen vil ske til alle kunder i løbet af november måned. Også Telenors erhvervskunder får adgang til tilsvarende muligheder.

Nu sammenlægger Telenor og Telia 2G-netværkene

Mere til historien

Tiltaget med Office 365 og plads i OneDrive er en del af STORM 3.0-projektet i Telenor der har til formål at trimme virksomheden og forbedre kundeoplevelsen. Senest har Telenors oprydningstiltag kostet 70 ansatte jobbet og der lukkes 13 butikker på landsplan.

Salget af Xbox-konsoller er i frit fald

Xbox-konsoller kan måske forsvinde helt ud af markedet. Sådan lyder meldingen fra spil-analytiker.

(mere…)
Nordisk Film+ er nu en del af CBB Mix

Streamingtjenesten Nordisk Film+ er blevet tilføjet til CBB Mix.

(mere…)
Teleselskaber lægger op til megafusion

De danske teleselskaber står foran store investeringer i forsyningssikkerhed og kritisk infrastruktur, mener topchef.

(mere…)
Windows-opdatering lægger pres på dine RAM

Microsofts næste store Windows-opdatering vil indeholde AI og dermed stille krav til din computers kræfter.

(mere…)
Jonas Vingegaard og “Friends”-dødsfald trak dataforbruget til nye højder

Danskerne satte igen rekord i dataforbrug. Især én dato stikker ud, skriver teleselskabet Telenor.

(mere…)
Windows 11 gør 240 mio. computere til e-affald

Udfasningen af Windows 10 sender 480.000 tons computere på lossepladsen.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram