Fyringsrunde hos Telenor

1

Telenor er ramt af en fyringsrunde, som betyder selskabet fyrer 70 ansatte og lukker 13 butikker på landsplan.

Telenor logo
Telenor (Foto: MereMobil.dk)

Teleselskabet Telenor er ramt af en fyringsrunde, der betyder de må lukke 13 butikker på landsplan, hvilket koster 47 butiksansatte jobbet, hvoraf 33 er fuldtidsansatte og 14 er timelønnede, men her stopper fyringsrunden ikke. Udover de 47 butiksansatte opsiges 23 medarbejdere i organisationen også i en stor omstrukturering.

 – Telenor giver familierabat på alle abonnementer

I sommer blev privat- og erhvervsafdelingerne lagt sammen til én kommerciel division under tidligere erhvervsdirektør Lars Thomsen – og nu lægges varemærke- og marketingafdelingen ind i den kommercielle division.

Alt i alt betyder det 70 Telenor-ansatte nu står uden job.

Telenors fyringsrunde skyldes ønsket om forenkling i en tid, hvor det danske telemarked er præget af en voldsom konkurrence. Det skriver Computerworld.dk.

 – Telenor lukker flere butikker

De butikker Telenor lukker ligger alle i nærheden af alle andre Telenor-butikker. Efter lukningen af de 13 butikker har Telenor fortsat 63 butikker tilbage i Danmark.

– “Vi vurderer løbende vores placeringer i Danmark og prioriterer de butikker, hvor vi har største kundegennemstrømning, genererer mest salg og bedst mulig kan servicere vores kunder,” lyder det fra Marek Slacik, direktør i Telenor Danmark, i en pressemeddelelse.

Mere til historien

Telenor, som er det andetstørste teleselskab i Danmark – efter TDC, indførte tidligere i år kundeservice døgnet rundt. Ligesom de også har ryddet op og skåret ned på det uoverskuelige antal af abonnementer og produkter, som selskabet tidligere har solgt.

 – Kommentar: Det er tid til hovedrengøring i telebranchen

Dette har, ifølge Business.dk, betydet at de har flyttet mere end 800.000 kunder fra 1.200 forskellige produkter til kun 100 produkter – ligesom de har lukket produkter og tjenester ned.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
1 Kommentar
Ældste
Nyeste Flest stemmer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer