Menneskelig fejl skyld i TDC nedbrud

Da TDC i tirsdags var ramt af et stort SMS-nedbrud i hele Skandinavien var det angiveligt en menneskelig fejl, som var skyld i dette. Læs mere om det her.

TDCTDC var i tirsdags ramt af et stort SMS-nedbrud i hele Skandinavien. Nedbruddet ramte op mod 2,4 millioner danske mobilkunder, samt TDC-kunder i Norge og Sverige. Det skriver Computerworld.dk.

 – TDC ramt af stort SMS-nedbrud i Skandinavien

Ifølge selskabet, der har identificeret fejlen, skyldtes det en intern opdatering. Der altså betød kunderne fik fejlmeddelelser ved et tryk på ”send”-knappen i deres SMS-program.

– “Der skulle foretages en ændring af routning i vores IP-netværk i forbindelse med, at vi skulle åbne for en ny funktionalitet,” forklarer TDC-pressemedarbejder Povl Damstedt Rasmussen til Computerworld.

Normalt påvirker en sådan opgave ikke kunderne, hvilket også er forklaringen på det blev foretaget i dagtimerne, men en menneskelig fejl betød, at der mangled en kodelinje, da ændringen skulle gennemføres, lyder forklaringen fra Povl Damstedt Rasmussen.

Det betød dermed, at al trafikken blev dirigeret et forkert sted hen og beskederne altså ikke nåede frem til modtagerne.

Mere til historien

Tidligere på måneden meldte TDC ud, at de som led i en større spareplan har afskediget 800 ansatte i kundeservice. Medarbejderne genansættes i Sitel.

 

Er TDC’s 10 Gbit/s forbindelse til private nødvendigt?

KOMMENTAR: Nu bliver jeg småsur! 10 Gbit/s er unødvendigt og udbyderen ikke fortæller kunderne hele historien om deres forbindelse.

(mere…)
Lukningen af fastnettet i Danmark starter til årsskiftet

TDC Net trækker ved årsskiftet de første stik til fastnettet i Danmark.

(mere…)
Min strømfadæse og SMS-svindel

PODCAST: Strømmen i mit hus gik. Hør historien om min egen dumhed. Jeg sætter også fokus på SMS-svindel.

(mere…)
Værn mod SMS-fusk er hullet

Det bliver sværere for svindlere at udgive sig for noget, de ikke er. Desværre er spamfilteret langt fra bulletproof.

(mere…)
iMessage kan nu flyde frit til og fra Android-enheder

Ny app har tilsyneladende nedbrudt en mur mellem Apple og Android. Blandt andet med gruppechat på tværs af platformene.

(mere…)
TDC slukker ADSL-forbindelserne

Hvis din internetforbindelse er baseret på ADSL-teknologi, bliver den lukket.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram