iMessage kan nu flyde frit til og fra Android-enheder

Ny app har tilsyneladende nedbrudt en mur mellem Apple og Android. Blandt andet med gruppechat på tværs af platformene.

tre skærmbilleder
Beeper Mini skulle ifølge udviklerne holde et højt sikkerhedsniveau. Beskederne er ende-til-ende-krypterede, før de sendes. Således kan hverken Beeper eller Apple se beskedernes indhold. (Foto: Google Play)

Det skulle det være ganske vist, at en netop lanceret app, som bærer navnet Beeper Mini, kan få beskeder fra Apples iMessage til at fungere på en Android-mobil.

Det skriver Computerworld, som tilføjer, at Beeper Mini tilbyder de samme funktioner som iMessage på iPhone.

Stifteren af Beeper, Eric Migicovsky, siger til Verge, at man er brudt ind i maskinrummet på iPhone, og at Beeper Mini er bygget op fra bunden.

– “Og ad den vej har vi reproduceret alt inde i vores egen Android-app,” oplyser Eric Migicovsky ifølge Computerworld til Verge.

I skrivende stund er det dog ikke kun jubel der lyder blandt brugerne i Google Play. Appen er hentet flere end 10.000 gange og 74 brugere har givet deres besyv med, så karakteren lander på 3,4 ud af fem mulige stjerner.

Bruger-reaktionerne er delt op i to lejre med flest som har givet fem stjerner, mens en tredjedel af brugerne kun giver appen én stjerne.

Glider frit mellem de to platforme

Ved at anvende Beeper Mini på en Android-mobil glider sms og beskeder fra iMessage ind i samme besked-feed. Det vil sige, at beskeder fra iMessage lander i blå bobler, mens sms vises i grønne bobler.

Ifølge Beeper er appen “en komplet chat-app designet til at chatte med iPhone-venner”. Og det er måske her den helt store gevinst er for både iPhone- og Android-brugere. Beeper Mini faciliterer nemlig også gruppechet på tværs af de to platforme.

Er Beeper Minis dage talte?

Computerworld skriver, at det er uvist om Apple vil forsøge at bremse den nye app enten ved, at gå den juridiske vej eller ved at ændre i iMessage.

Overfor The Verge slår Eric Migicovsky dog fast, at han er overbevist om, at Beeper Mini ikke er ulovlig, og han mener, at det vil være meget omfattende for Apple at foretage tekniske ændringer, som vil gøre at Beeper Mini ikke længere vil fungere, skriver Computerworld.

På MereMobil.dk har vi endnu ikke afprøvet appen. Har du erfaringer, så skriv gerne i kommentarfeltet herunder.

NYT OM APPLE: Vil du have de seneste Apple-nyheder og andre technyheder i din indbakke hver mandag, onsdag og lørdag?

Næste step 👆

Mere til historien

Konkurrenterne har længe ønsket, at Apple understøtter RCS i tekstbeskeder. Apple siger, at det vil ske til næste år. Læs mere om det her

Apple endelig på vej med lommeregner-app til iPad

KORT NYT: Apple planlægger angiveligt at komme med en lommeregner-app til iPad senere i år.

(mere…)
Apple går efter rettigheder til VM i klubfodbold

Streamingtjenesterne går efterhånden mere og mere efter sportsrettigheder, da der er "kunder i sport". Det gælder også Apple.

(mere…)
Apple Vision Pro salget skuffer

Vision Pro fra Apple har været hypet, men salget af headsettet er yderst skuffende. Nu nedjusteres forventningerne markant.

(mere…)
Apple annoncerer nye enheder

Nu kommer der ny hardware fra Apple, som netop har bekræftet datoen.

(mere…)
Voldsomt stort og fedt – se min test af Apple Watch Ultra 2

TEST: Apple Watch Ultra 2 er virkelig fedt. Se her om du har brug for den nyeste model.

(mere…)
Apple har stoppet produktionen af Fine Woven-produkter

RYGTE: Apple har angiveligt stoppet produktionen af covers, kort- og AirTag-holdere og urremme i Fine Woven.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
3 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram