Rygte: Google overvejer Spotify-opkøb

Rygtet vil vide, at Google er på udkig efter at opkøbe en af de helt store musik-streamingtjenester.

Kilder i musikindustrien oplyser, at Google er på udkig efter at opkøbe en af de populære musik-streamingtjenester på markedet. Det skriver New York Post.

En af kilderne skulle angiveligt have fortalt, at Google har indgået dialog med forskellige banker om hvordan de skal opbygge deres fremtidige musikstrategi.

 – Apple køber Beats for 3 milliarder dollars

Spotify lader til at være en af de mest interessante muligheder for Google. Spotify har over 10 millioner betalende abonnenter. Desuden har selskabet en værdiansættelse på cirka fire milliarder dollars og er planlagt børsnotering til efteråret. Dermed kunne det altså være en ganske god mulighed for Google.

Selvom Spotify klart er en af de mest interessante muligheder, skulle det ikke være den eneste mulighed, som Google overvejer. Pandora, Rdio og Rhapsody skulle også være blandt kandidaterne.

Mere til historien

De færreste er klar over det, men Google har rent faktisk allerede deres egen musik-streamingtjeneste, “Google Play Music All Access”. Den har været i gang i nogle år i USA og er netop blevet lanceret herhjemme.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram